Bogi 30 Napisano Maj 13, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan ...pokrenemo takmičenje u obradi fotografije, gde bi bilo dozvoljeno sve ono što u takmičenju za najbolju fotografiju nije dozvoljeno? ista pravila, samo daš mašti na volju, pa moduj kol'ko 'oćeš recimo, pobednik zada fotku koju svi 'opravljaju'. inače sam veliki fan PS-a, a na prikazanim radovima bi se što-šta naučilo, i sigurno koristilo svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz dobra ideja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,svi uzmu istu fotku pa da vidimo ko sta zna?!?! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Agree mr. John Holmes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo....Ucestvujem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 16, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ...pokrenemo takmičenje u obradi fotografije, gde bi bilo dozvoljeno sve ono što u takmičenju za najbolju fotografiju nije dozvoljeno? ista pravila, samo daš mašti na volju, pa moduj kol'ko 'oćeš recimo, pobednik zada fotku koju svi 'opravljaju'. inače sam veliki fan PS-a, a na prikazanim radovima bi se što-šta naučilo, i sigurno koristilo svima. Organizuj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 17, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan ih, sad mi srce 'vol'ko! baš mi drago što ima zainteresovanih. za početak, pošto je ovo ipak bajkerski forum, da otvorimo sezonu sa moto fotografijom. pravila? nema pravila. radi šta o'š. jedino bi trebalo da se rezultat vrti oko predmeta u fokusu. još jedna stvar. predlažem da zadata fotka bude u što boljem kvalitetu, a gotovi radovi u najmanjoj rezoluciji od 1280x1024 px, siguran sam da će dosta njih zaslužiti mesto na desktopu kao wallpaper... dakle da sumiram: radove šaljite do 1.6. tekuće godine, u minimalnoj rezoluciji 1280x1024 px., na moj mail bogi_1@yahoo.com. radove ću ja da smanjim na rez prihvatljivu za prikazivanje i glasanje, a full rez ću da zipujem i prikačim za download. al' sam smorio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 17, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan da ne gušimo ovaj deo foruma, a pošto već postoji podforum za obradu fotografije, otvorio sam temu tamo. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55128.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...