tattoo021 34 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi opustite se malo... svi mi volimo slicne stvari i svi bi da nam bude sve potaman ali nemoze, dok je bio skup na tvrdjavi ljudi su nas pljuvali zato sto je na tvrdjavi sad kad vise nije tamo drugima smeta jer se njima vise svidjala tvrdjava i tako u krug... jbg... Za kamenickim parkom svi zalimo jer vise nikada nista tamo nece moci da se organizuje jer je park pripao nacionalnom parku pa nista osim bicikla ne moze da se vozi a ekipa koja je tad sve organizovala je i dalje tu i radi to sto radi i to nebi trebalo da se dovodi u pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zatvorite temu ode ovo u drugom pravcu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan ...češ-češ,greb-greb... jel na kraju bio dobar skup ili samo kažete reda radi daje bio dobar a u stvari mislite da je bio nikakav ??? Neki nikako da se odluče. Ništa mi sad više nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan a sta gargi tebi se kao nije svidelo??? ;D ;D ako cemo pozitivna i negativna ja dajem dobru pozitivnu i za petak i za subotu, zao mi je sto nisam ostao na svirci u subotu jer sam cuo da je bila extra.... puno ljudi dobre volje i dobrog raspolozenja, jedino mi bilo zao sto ima samo rogonje pa me glava sutradan malo bolela ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;Di ja sam navikao na lavica al dobro sta ja tu je, prilagodio sam se,a steta stvarno sto si propustio subotu svirku,kako kazu lale za vrh brate-spic braso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Jun 1, 2010 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi opustite se malo... svi mi volimo slicne stvari i svi bi da nam bude sve potaman ali nemoze, dok je bio skup na tvrdjavi ljudi su nas pljuvali zato sto je na tvrdjavi sad kad vise nije tamo drugima smeta jer se njima vise svidjala tvrdjava i tako u krug... jbg... Za kamenickim parkom svi zalimo jer vise nikada nista tamo nece moci da se organizuje jer je park pripao nacionalnom parku pa nista osim bicikla ne moze da se vozi a ekipa koja je tad sve organizovala je i dalje tu i radi to sto radi i to nebi trebalo da se dovodi u pitanje. I zato neka traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je Dag Svetski putnik i nije imao zamjerki spavao u kampu i lijepo se proveo i kaže da je ovde na istoku ljepše nego na zapadu a ovi kukaju nevalja ono nevalja ovo, ostanite doma onda ili se organizujte sami da vam bude lijepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maqui 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan lepe slichke poz iz subotice, bilo je bash lepo... ps. jedino sto se "svetskom putniku" nije svidelo je rakija rano izjutra.. hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas cujem doduse iz ne potvrdjenih izvora da ce tokom leta na istom prostoru da bude bar jedna svirka jos,u to bi bilo lepo a jos i da se moze kampovati u svakom slucaju obavestite na vreme ako se tako nesto planira da se mogu ljudi organizovati,toliko od mene i ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rebelion 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u subotu na skupu, moglo je to biti bolje, ali teško je u današnje vreme organizovati dobru svirku a kamoli skup... Muzika malo "tvrda" za moj ukus, ali kažu da je uveče stvarno bila prava svirka, lično nisam bio jer sam otišao ranije. Kažu takođe i da je u petak bilo nekih curica na bini, šteta, nisam bio da vidim to izbliza! Najveća zamerka je ta što ste moooožda mogli da nabavite kvalitetnije ozvučenje, ili možda drugog tonca, ne mogu da procenim, kažem to jer se dosta šaralo, te se slabije čuje gitara, te pevač, pa viču muzičari pojačaj ovo, smanji onog itd. Manja zamerka je što je nestalo tanjira, a bilo pasulja... Kao kada imaš cigare, a nemaš upaljač! Dobro, dosta sam kasno i ja došao, moja je greška! Uglavnom, sigurno mi nije žao što sam bio na skupu, što kaže Arpad više znači obnavljanje i stvaranje novih prijateljstava. Pozdrav svima P.S: A što se tiče Jelenka, meni je pravi! Još da je bilo točenog, e onda bi bio vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan a sta gargi tebi se kao nije svidelo??? ;D ;D ako cemo pozitivna i negativna ja dajem dobru pozitivnu i za petak i za subotu, zao mi je sto nisam ostao na svirci u subotu jer sam cuo da je bila extra.... puno ljudi dobre volje i dobrog raspolozenja, jedino mi bilo zao sto ima samo rogonje pa me glava sutradan malo bolela ;D Pa neznam ??? Od kako je bila pala noć imam crne rupe, u stvari ni neznam jel pala noć ili se samo meni smrklo, pa zato i pitam ??? ??? ;D A neznam ni gdi ste vi nestali ostavili ste me tamo samog na cedilu... morala žena da me vozi kući : Bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...