RoganXT 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan u prilici sam da kupim ovu gumu Avon Distanzia AM43 F 80/90-21 u radnji za 15 e, pa me interesuje misljenje da li je neko koristio ovako staru gumu, i jos ovo da mi neko objasni, na mom motoru je fabricki dimenzija prednje gume 90/90-21,.. pa da li bih mogao da namontiram ovu dimenziju. unaprijed havala pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 11, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan u prilici sam da kupim ovu gumu Avon Distanzia AM43 F 80/90-21 u radnji za 15 e, pa me interesuje misljenje da li je neko koristio ovako staru gumu, i jos ovo da mi neko objasni, na mom motoru je fabricki dimenzija prednje gume 90/90-21,.. pa da li bih mogao da namontiram ovu dimenziju. unaprijed havala pozdrav svima Kupuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...