Jump to content

Moto Zajednica

Slusalice za kacigu?

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: 2006 DL650 ABS

Tamo koliko vidim ima samo ovaj Bežični Bluetooth intercom - za vozača i suvozača u kompletu. A meni trebaju samo slusalice za slusanje muzike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

kupiš bilo koje kompjuterske sa mikrofonom, žičani handsfree i još neke džidža i zoveš čika Arakisa da ti "ubudži" u kacigu i onda imaš i handsfree i možeš muziku da slušaš...

ako ti je samo za muziku onda uzmi bilo koji mp3 sam maleckim slušalicama (što ulaze u uvo i to je to)

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ovi iz aluxoma baš biju sa cenama  >:( Bežični Bluetooth intercom 20240 dinara  >:( >:(>:(

To je manje-vise normalna cena za bluetooth intercom, ima i solidno skupljih, a malo je jeftinijih.

Mozes da pogleda Gemini uredjaje, ne znam kako su se pokazali u praksi, ali su jeftiniji :)

Da ne reklamiram, ako ne nadjes ko ih prodaje, javi da ti pustim pp.

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: 2006 DL650 ABS

kupiš bilo koje kompjuterske sa mikrofonom, žičani handsfree i još neke džidža i zoveš čika Arakisa da ti "ubudži" u kacigu i onda imaš i handsfree i možeš muziku da slušaš...

ako ti je samo za muziku onda uzmi bilo koji mp3 sam maleckim slušalicama (što ulaze u uvo i to je to)

Ne valjaju sluske obicne koje ulaze u uvo jer em zuljaju em ne cujes nista osim muzike a to i nije bas dobro za motor.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

onda ti je varijanta na kompjuterskim (sa mikrofonom) idealna... jel muzika nije preglasna (čuju se zvuci sa strane) a imaš i handsfree... meni je to Arakis napravio  ;)

• U prolazu, 1 post

Mozes da slusas MP3 i preko komunikatora iz oglasa, postoji ulaz za MP3, prikljucis ga, i onda i ti i suvozac slusate isto sa plejera. Slusalice i mikrofon su ok, a mozes i da pricas sa suvozacem, dobra spravica za malo para, 2300 din. Arakis moze, koliko sam procitao, i taj treci ulaz da nabudzi pa da ti sluzi i za mobilni...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja