Jump to content

Moto Zajednica

Potreban savet...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Konacno napravih rutu za leto,nekih 15ak dana...

Zena i ja krecemo krajem Jula na ovaj put pa ako neko ima koristan savet gde spavati,sta obici,sta zaobici,sta videti dobro bi mi dosao.Najvise imam polemike oko spavanja,gde,za koliko itd...

Ruta izgleda ovako:

1.DAN, BG-UMAG

2.DAN, OBICI CELU ISTRU I SPAVATI PONOVO U UMAGU

3.DAN, UMAG-LJUBLJANA-BLED

4.DAN, BLED-DOLOMITI(JEDVA CEKAM OVAJ DAN DA PROVOZAM PO ALPIMA)

5.DAN, DOLOMITI-OPATIJA

6.DAN,OPATIJA-SPLIT(AKO NEKO ZNA NEKOGA GDE MOGU DA SPAVAM PUNO BI MI ZNACILO,NARAVNO PLACAM!)

7.DAN,SPILT-PELJESAC(JANJINA-IMAM SMESTAJ)

OSTAJEM 7 DANA NA PELJESCU PA PREKO MOSTARA I SARAJEVA NAZAD ZA BG.

Hvala svima unapred....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 210 postova

www.booking.com je meni najbolji savetnik za pitanja smeštaja.

Savršeno pregledan, korisni reviews gostiju, rezervišeš za manje od minut (kreditnom karticom) i pokriva sve klase kvaliteta i cene.

A tura je odlična, svaka čast!

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

drugi dan.  obici cjelu Istru ali spavati u Puli kao moj gost u mom domu.  treci dan. razledati Pulu po mojim prjedlozima pa onda tek prema SLO, ili prespavati još jednu noc pa jutrom dalje. za vrjeme boravka u Puli kod mene obavezna buzara od školjki, gradele sa nekom ribom i morska salata uz Istarsku Malvaziju ( ja inace pijem pivo ) e sad treci dan je moj prjedlog a atvoj izbor na tebi je da odluciš.

• prisutan, 1140 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

mile samo da znas dolazim na twin horn tako da ako nastavis nuditi takav meni....javljam se odmah!! izvinite za off!!

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

I ja bi svama :)

Ali ne moze covek na sto strana..

Tura odlicno zvuci, a Mile je pravi domacin! Svaka cast!

• Zainteresovan, 501 postova

drugi dan.  obici cjelu Istru ali spavati u Puli kao moj gost u mom domu.  treci dan. razledati Pulu po mojim prjedlozima pa onda tek prema SLO, ili prespavati još jednu noc pa jutrom dalje. za vrjeme boravka u Puli kod mene obavezna buzara od školjki, gradele sa nekom ribom i morska salata uz Istarsku Malvaziju ( ja inace pijem pivo ) e sad treci dan je moj prjedlog a atvoj izbor na tebi je da odluciš.

a obavezna cirka na lungo mare??

imam rodbinu u puli bas iznad valkana pa sam znao da ostanem tamo i po mesec dana

odlican grad ali se izlazi samo vikendom i jedan kiosk brze hrane koji radi nocu

jel znas dejana sto drzi moto opremu?

Vlajko- gdje ima za dvoje bice i za treceg. dogovori se sa LOSHI_KAPO.m                                                                                                    

Japan x-Dejana ne poznajem ovako po imenu ali ako ima ducan moto opreme onda bi ga morao znati barem po ducanu.

Mali zmaj-vidimo se na susretu.ove godine mi dolazi cetvero prijatelja iz Udina pa sam u to vrjeme u nemogucnosti primati.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Hfala brate, ponudjen ko pocascen!

A ti samo nastavi tako..Napunices dvoriste BG tablama..

Stvarno bih voleo na hrvatsko more..i ostrva..i poluostrava a bio sam zadnje godine pre sranjeta..

Mozda sledece sezone ili ko zna..Malo je falilo sa Dekijem da dodjem u Umag..

p.s. Mile ako te put nanese kroz nas Kenjograd..obavezno se javi..kunt i neki nasi specijaliteti :) na raspolaganju!

Riba nam malo vonja na mulj jebga..zato je pragnjetina odlicna :)

E, kako li je bilo dok je bilo Bratstva i Jedinstva? :)

• prisutan, 1140 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Vlajko- gdje ima za dvoje bice i za treceg. dogovori se sa LOSHI_KAPO.m                                                                                                    

Japan x-Dejana ne poznajem ovako po imenu ali ako ima ducan moto opreme onda bi ga morao znati barem po ducanu.

Mali zmaj-vidimo se na susretu.ove godine mi dolazi cetvero prijatelja iz Udina pa sam u to vrjeme u nemogucnosti primati.

ma bez sekiracije,nisi ti obavezan da nas hranis i vodas,bitna je dobra volja,ja cu stici sa zelenom KLEmentinom i bitno da popijemo pivu na motorijadi i upoznamo!!

BGD. je velegrad u punom smislu rijeci u odnosu na moju malu Pulu. bio sam lani, spavao u ul. Varovnicka 4 i super mi je bilo. bio sam na putu za Vlasinsko jezero pa cak uhvatio vremena za susret u Nišu ( 05. 06. 2009 ) proci ce i ova kriza, znaš da na ovim našim prostorima nije ništa uspjelo pa nece ni ova kriza. drži se ti stare Istarske uzrecice " krepat ma ne molat"  - umret ali ne popustit. pozdrav tebi i svim BGD. bikersima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja