Stevan B. 635 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,moze li mi neko reci na koliko treba da drzi radnu temperaturu cbr600f4i iz 2001? Motocikl ima digitalni termometar i u voznji pokazuje od 75 do 85 stepeni i cini mi se daje to i normalno ali kada stoji u mestu ide i do 98-100. Dakle kada treba da pali ventilator i da li je to normalna temperatura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2425 Napisano Maj 7, 2010 Skuteras, 3767 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da pali ventilator na nesto malo preko 100 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan To ti je normalna radna oko 80. A kad stoji u mestu normalno je da dize, ako je vruce... Meni pali ventilator na 106, drugaru na R1 104.... Javi ce se vec neko sa hondom da ti potvrdi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne secam se tacno ali znam da pre nego sto predje 75 ne smes da ga cepas i znam da sigurno ne treba da pali ventilator do 105 tek posle toga ne secam se tacno kad-tako da ti je to normalno opusti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 289 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 580 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom F Sportu (pretpostavljam da znaš da je to isti motor sa drugim repom) pali obično na 107, a pre neki dan sam bacio pogled na čuku i video 110. :o Taman sam se lagano spremio da paničim, kada je zavrteo ventilator... U vožnji 83. BTW, ugradio sam ručni prekidač, pa ga najčešće sam palim u gradu kada je kreni-stani režim vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan BTW, ugradio sam ručni prekidač, pa ga najčešće sam palim u gradu kada je kreni-stani režim vožnje. Pa ja se vec debelo razmisljam da izvucem zice pa da palim sam,samo da li ima potrebe? Od kada mi je pre par godina pasat prokuvao cimam se na svako pomeranje kazaljke iz zelenog ili u ovom slucaju kako pridje stotki mene stomak zaboli Da rezimiramo: Normalno je da cbr ide i do 107 stepeni i da tada pali ventilator! Hvala na informacijama bajkeri!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazzi 23 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd/Palilula Motocikl: CB1000R Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam kritiku da ne ucestvujem, pa da se aktiviram U uputstvu nigde ne pise na kojoj temperaturi se pali ventilator ... postoje podaci o termostatu ali o ventilatoru nigde. Termostat je potpuno otvoren na 95 stepeni. Ono sto sam ja primetio da moj ventilator uvek startuje na 106 osim u extremno toplim danima tad ode i do 108 odnosno on se upali na 106 ali temperatura skoci do 108. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znao sam da cu na forumu dobiti prave informacije Nego ako vlasnike pomenutog modela,bivse i sadasnje mogu da zamolim da napisu par stvari vezano za odrzavanje...npr koje ulje,na koliko svecice,na sta obratiti paznju,mane/vrline... Vlasnik sam pomenutog modela tek nekoliko stotina kilometara pa bih voleo da nam druzenje sto duze i kvalitetnije traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazzi 23 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd/Palilula Motocikl: CB1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je relativno nov ... presao sam sa njim samo 8000 tako da ne mogu da ti kazem nesto oko odrzavanja ... ma da svi kazu da se TO ne kvari ;D inace na 5000 (i ako pise da se ulje menja na 12000) sam sipao motul 300v. Za ostalo jos nije vreme Eventualno mogu da ti posljem User manual ako ti treba ma da ja imam neki od 2003-. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan meni pali na 105 a radi tu negde oko 85.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...