Jump to content

Moto Zajednica

sprint enduro 50cc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 366 postova

jel bi mogao neko napisati jos nesto o ovom motoru,ja sam trazio al nista zasad

na sajmu je kostao oko 760 evra koliko se secam,jel zna neko mozda jel ima ovakvih motora po novom sadu i u kojim prodavnicama..bio bih zahvalan na bilo kojoj informaciji  ;D

thumb_2f88ae39.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 16 postova

vidi probo sam od druga isto taj cross sprint i isto ima problema sa sajlom od kvacila mora je rucno vracati......po meni je bolji yamasaki od sprint iako su isti...ista masina,isti izlged ama bas isti motori ali se dosta manje kvare....yamasaki motori...

• Can't cure stupid, 81 postova
  • Motocikl: Trenutno na 4 točka

po meni je bolji yamasaki od sprint iako su isti...ista masina,isti izlged ama bas isti motori ali se dosta manje kvare....yamasaki motori...

Sprint Cross i jeste Yamsaki Kingway YM50GYS

To jesu isti motori. Kod nas se Yamsaki Kingway prodaje pod imenima Sky OffRoad i Sprint Cross, naravno imena su stavili uvoznici.

Edit:

Sada vidim da si pitao za off road sa njim, to odmah da ti kazem zaboravi. Bolje ti je onda da kupis ATX, APN ili Yamahu DT50, a posle skupi pare za nesto bolje. Mislim mozes i ti njega vozit po sumi, ali proces kao i tvoj drug sa "Sprintom koji se vec dosta puta kvario"

• Svrati ponekad, 140 postova

vozio sam sprint cross 50 po meni apn i atx ne mogu da se porede sa njim jel (bar ovaj koji sam ja vozio) nevuce nikako a i necuje se nesto posebno, po izgledu jeste bolji od bilo kog tomosa (osmim sm) ali mislim da su tomosi u klasi 50 kuba bar kod nas neprevazidjena stvar

ATX moze vrlo lepo da se cuje ako se promene neki delovi, recimo stavi se cilindar i karb od t15 dobija na zvuku a bogami i brzini. Yamahu ne bi komentarisao nisam imao dodirnih tacaka sa istom ;) ;D

e da i kod prodaje motora lakse ces uvaliti tomosa nego malog sprinta 8)

Vidis ja sam isprobavao Sky Off Road koji dobro vuce cak i sa mojih 87kg, a jos se lepse cuje. Sad svako ima svoje misljenje, a nemoguce da se toliko razlikuju posto su to isti motori od istog proizvodjaca :) Mislim Yamasaki do 50km/h vuce odlicno, a do 60km/h malo zajebava tj. gubi snagu sta po meni nije mana jer je to ipak motor za grad gde brzi motor i nije potreban.

Po zvuku nikad ne bih rekao da je rec o 49ccm jer ima onaj zaista dubok zvuk i pre bih rekao da ima 150ccm. Isprobao sam par tih Yamasakia i jedan Kinroad XT50 GY koji je po specifikaciji i izgledu potpuno isti motor, ali nije mogao izvuci iznad 50km/h i imao je drugaciji zvuk tj. malo visi kao kod automatika koji me je odvratio od njegove kupovine i ako je dosta jeftiniji.

Sve u svemu odlican motoric za voznju gradom i ponekad mali off. Mada zapravo komentarisacu ga kad predjem sa njim prvih 500km posto sada cekam platu pa idem da ga pazarim za koji dan.

dwynewade kupi oglase ili pogledaj oglase na forumu. Ima jedan dobar ATX u oglasima na forumu, sve zamenjeno, samo cena malo visoka, ali pokusaj sniziti. A Yamahu DT50 nisam do sada isprobao, ali cujem sve najbolje o njoj

• Drug član, 3087 postova

Meni je zaribao alnaser, i sajla kvacila, koju moram rukom da vracam...

Скини сајлу квачила са те полуге на челу десне стране мотора која мрда када стискаш ручицу квачила, навуци на сајлу неку мекшу опругицу (пречника 1-2 сантима, не неку да једва провучеш сајлу кроз њу), па врати крај сајле где је била. Опруга би тада требало да на горњој страни упре ту где се завршава бужир сајле, а на доњој у ту полугу квачила. Треба да подесиш да ручицу квачила можеш да притиснеш до краја, да ламеле одвоје до краја. То ти је ултра-једноставно привремено решење.

Ma meni puce oklop kvacila, poceo lanac oko zupcanika da se rola i puce onaj metal koji je kao od plastike, i od plastike ga deli samo sto se ne topi.

Ако ти је намотао ланац и сломио неку даклу, то може да буде само декла која покрива паљење, а квачило ти је са друге стране мотора. И да кажемо да си добро прошао – да ти се то догоди на „Томосу“, ланац који се намотава би притиснуо магнет, а онда би пукло читаво кућиште мотора. Какогод било, пази мало на тај ланац и његову спојницу (или купи неки чешки, који би као требало да је сигурнији него тај кога су поставили у фабрици).

Ako te iole zanima zvuk, odbij od 2T. Nikako se cuju, kao svaki skuter.

Ех, ниси имао прилике да чујеш како урликне нека намуњена талијанска или јапанска цваја 125-ца од пре петнаес'-дваес' година…

vozio sam sprint cross 50 po meni apn i atx ne mogu da se porede sa njim jel (bar ovaj koji sam ja vozio) nevuce nikako a i necuje se nesto posebno, po izgledu jeste bolji od bilo kog tomosa (osmim sm) ali mislim da su tomosi u klasi 50 kuba bar kod nas neprevazidjena stvar

ATX moze vrlo lepo da se cuje ako se promene neki delovi, recimo stavi se cilindar i karb od t15 dobija na zvuku a bogami i brzini. Yamahu ne bi komentarisao nisam imao dodirnih tacaka sa istom ;) ;D

Ј… га Мики, па не можеш да очекујеш од 4Т педесетице са мање од три коња и сто и нешто кила да иде и чује се као 2Т педесетица са триес' кила мање и дугим преносом.

2 MadScientist

Треба ли промена аватара нешто да значи? Купио си моторче?

Da ;D Dogovorio sam se sa jednim momkom iz BG-a za prodaju. Prekosutra trebam otici kombijem po njega, presao je 1.200km sa njim, obavio dva servisa i pod garancijom je do juna sledece godine, sve to za 580eura.

Kaze dobio ga je od mame i tate, al' on zeli Apriliu RS 125 pa prodaje ovaj u nadi da ce kupiti taj :) Bilo mi je malo krivo, kao da kradem slatkise od deteta, ali sta je tu je ;D

U pitanju je Sprint sta znaci usteda od 215eura. Inace avatar je sa neta

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja