bigbad86 825 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti nije bilo lose, R-ovi ili sportski nakedi kad koce svi se propinju na prednjaka dok kod endura ili choppera to tesko da moze. mada mi coperasi neretko imamo katastrofa fabricke kocnice. Evo ja 210kg suv motor a samo jedan disk sa jednoklipnim kljestima... Tuga... A pozadi dobos :-X Mada video sam da Tiumph Rocket koce nesto ispod 30 ako se dobro secam. Ili mozda Vmax on mora da ima bolesne kocnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorr1976 1 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: ns Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam problema sa kocenjem na mojoj hondi ziveo kardan sve sto treba je prednja kocnica i kocenje motorom vrlo efikasno i mislim da imam kraci zaustavni put od auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doco 2 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Banjaluka Prijavi odgovor kao problematičan dimac Mislim na brzu voznju, kocenje je moguce kad se normalno vozi, a cim se juri sa autom, u krivini nema kocenja. Za motore ne znam, nemam toliko iskustva na dva tocka, ovo moje motorce fino koci, do duse gume su losije pa popuste prije kocnice, tako sam i pao, popustila prednja guma i eto mene na asfaltu, klizem se sa motorom, nije bilo strasno, zgulio koljeno. Sto se tice auta, smanjivanjem mase auto ce sa istim kocnicama mnogo bolje da koci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXZZ 1 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj Camaro Z28, po testu sa standardnim diskovima, klestima i plocicama staje na 34m. http://www.msgroup.org/forums/mtt/topic.asp?TOPIC_ID=4673 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije ti velika razlika kod današnjih automobila, neki standard je da se sa 100km/h zaustavi ispod 40m, a mislim da je najbolji rezultat negdje oko 30-35m. Razlika se pravi samo u tome koliko brzo nastupa zamor kočnica, kada kočiš uzastopno 5 ili više puta, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...