spdzlla 0 Napisano April 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam uzeo X-802 Casey Stoner kacigu. Do sada sam uglavnom nosio flip-up modele, tacnije Nolan N102, i bio sam i vise nego zadovoljan. Medjutim, zeleo sam da imam i neki full-face model i izbor je naravno pao na X-802. Totalno sam odusevljen koliko kvalitetom izrade, toliko i kako mi 'cuci', odnosno koliko mi je udobna. Moram da dodam da gledajuci ovu saru na slikama, nisam bio nesto preterano odusevljen, medjutim kada se uzivo vidi, kaciga sa ovom sarom izgleda predivno (bar meni). Posto sam nosio samo N102 pre nje (probao sam i nekoliko modela drugih firmi ali nisam prevalio nesto posebno kilometrara sa njima da bih mogao da napravim neko poredjenje koje bi bilo validno ili vama od koristi) mogu je porediti sa njom. Ustvari i ne mogu, X-812 je u svemu bolja, sto kvalitet izrade, sto tezina, sto udobnost, a o buci i da ne pricamo. Naravno, ne treba mesati babe i zabe, jer sam upravo to uradio ali sam jednostavno uporedio nesto sa cime sam upoznat tako da se izvinjavam unapred sto ne mogu napraviti pravo poredjenje. Sa kacigom sam dobio krpicu za ciscenje sa fluidima, vrecu za kacigu, kao i anti-fog. Odmah sam kupio i 'smoke' vizir koji je nesto tamniji od standardnog. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan, ustvari toliko da planiram jos jednu (mozda sa novom Caseyevom sarom ). Do tada evo slika ovog modela: U vreci Odmah sam montirao 'smoke' vizir i odlozio standardni. Anti-fog (odlozicu ga za sada). Oprema za ciscenje. Sistem za menjanje vizira je odlican, brz i vrlo jednostavan. Clan foruma Nemandza je pristao da bude slikan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je odlicna stvarno, samo ne smrdim Stonera Shto nisi neku lorenzovu repliku uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto nisam njegov fan Bicu, ali ako i kada dodje u Hondu Stonera volim zato sto je luuuuuuuuud!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano April 30, 2010 Drug član, 3009 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda kaciga...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan mozemo li znati koja je cena? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovoricu ja, poshto sam je gledao u radnji kod shtajge. Neshto malo preko 50000 dinara cini mi se.U rangu sa konkurencijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odgovoricu ja, poshto sam je gledao u radnji kod shtajge. Neshto malo preko 50000 dinara cini mi se.U rangu sa konkurencijom Kosta skoro 55.000,00. Smoke vizir kosta oko 4.000,00 koji sam odmah zamenio sa standardnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...