kochaMatori 1108 Napisano Maj 3, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce ako nece komsija Taze fotke i utisci sa jedne od planiranih mi deonica kroz Rumuniju su mi dragocene. Hvala komso sto si ovu voznju podelio sa nama. Nadam se da EU nece srokati sve pare u Grcku i da ce komsije Rumuni dobiti dovoljno "infuzije" da zavrse bar ovaj drum niz Dunav - pa da onda mozemo mirne glave u krug oko Dunava - sto rece, preko prece a naokolo lepse ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce ako nece komsija Taze fotke i utisci sa jedne od planiranih mi deonica kroz Rumuniju su mi dragocene. Hvala komso sto si ovu voznju podelio sa nama. Nadam se da EU nece srokati sve pare u Grcku i da ce komsije Rumuni dobiti dovoljno "infuzije" da zavrse bar ovaj drum niz Dunav - pa da onda mozemo mirne glave u krug oko Dunava - sto rece, preko prece a naokolo lepse ;D. Zeleo sam da u Rumuniju krenem sa tvojom ekspedicijom, ali su mi se obaveze na brodu isprecile! Kako mi se tvoja ideja ucinila kao izvanredna, morao sam bar delic toga da prodjem!!! Hvala na ideji!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...