Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan opruga Spiralno savijena pocinkovana elasticna zica sa kukama na krajevima. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj beli ima i ralicu. Lepo mu stoji. da da bas mu lepo stoji koju nedobijas vec je kupujes, a i cena te ralice je prava sitnica 360e :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo METZELER-a M1 SPORTEC 190/50X17 na Z-ekanu na probi do kraja sezone. Predjeno je juce cca 250 km i dobro se ponasa na cesti prem da je 50% istrosena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje ovogodisnje kupanje ZECA uz jednu laganu voznjicu po okolini i kaficu kod Chole u caffe-u Driver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Z je dobio i zastitiu za hladnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan moze li i ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Z je dobio i zastitiu za hladnjak Jel to puig isti kao i ja sto imam? Jel ti se povecala temperatura u odnosu na pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Z je dobio i zastitiu za hladnjak Jel to puig isti kao i ja sto imam? Jel ti se povecala temperatura u odnosu na pre? pa da ,vidio ja to od tebe ;D,e sada za temperaturu neznam a od tebe cekam odgovor posto si ti testirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Z je dobio i zastitiu za hladnjak Jel to puig isti kao i ja sto imam? Jel ti se povecala temperatura u odnosu na pre? pa da ,vidio ja to od tebe ;D,e sada za temperaturu neznam a od tebe cekam odgovor posto si ti testirao Vjerovatno jeste cim pita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Z je dobio i zastitiu za hladnjak Jel to puig isti kao i ja sto imam? Jel ti se povecala temperatura u odnosu na pre? pa da ,vidio ja to od tebe ;D,e sada za temperaturu neznam a od tebe cekam odgovor posto si ti testirao Vjerovatno jeste cim pita... Imam ja to vec godinu dana i nema nikakvih smetnji. Motoras i ja smo pricali o tome par puta pa ga zato pitam. Stvarno lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja to vec godinu dana i nema nikakvih smetnji. Motoras i ja smo pricali o tome par puta pa ga zato pitam. Stvarno lepo izgleda. Posto je povrsina hladnjaka ukrasnom resetkom smanjena sigurno 20% logicno je da dolazi do rasta temperature motora pogotovo u gradskoj voznji,ali smatram da to ne utice toliko negativno. Na otvorenom putu nebi trebalo da se osjeti povecanje temperature motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja to vec godinu dana i nema nikakvih smetnji. Motoras i ja smo pricali o tome par puta pa ga zato pitam. Stvarno lepo izgleda. Posto je povrsina hladnjaka ukrasnom resetkom smanjena sigurno 20% logicno je da dolazi do rasta temperature motora pogotovo u gradskoj voznji,ali smatram da to ne utice toliko negativno. Na otvorenom putu nebi trebalo da se osjeti povecanje temperature motora. A povecala se u ukupna masa motocikla, sto bi trebalo negativno da se odrazi na perfomanse i ponasanje u voznji! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja to vec godinu dana i nema nikakvih smetnji. Motoras i ja smo pricali o tome par puta pa ga zato pitam. Stvarno lepo izgleda. Posto je povrsina hladnjaka ukrasnom resetkom smanjena sigurno 20% logicno je da dolazi do rasta temperature motora pogotovo u gradskoj voznji,ali smatram da to ne utice toliko negativno. Na otvorenom putu nebi trebalo da se osjeti povecanje temperature motora. A povecala se u ukupna masa motocikla, sto bi trebalo negativno da se odrazi na perfomanse i ponasanje u voznji! ;D ;D ;D A moze da posluzi i za rostilj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sekti Z 750 cestitam Novu 2010.godinu i predstojece Bozicne praznike (pravoslavnim vjernicima). Ako cujete da sam u Novoj godini zavrsio u ZATVORU (pljacka banke), onda znajte da sam vas napustio i presao na....slika ispod DEFINITIVNO. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepsa nego bilo koji R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali Branko ti onda opet ostajes u nasoj svetoj sekti Z ma koliko imao on kubika,a evo jednog novogodisnjeg izdanja zeca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 10, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali Branko ti onda opet ostajes u nasoj svetoj sekti Z ma koliko imao on kubika,a evo jednog novogodisnjeg izdanja zeca. Hehe...Zlatko.ali onda moramo promjeniti naziv Teme na "Sve o Kawi Z". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo da ubacim neku sliku prerade z750 mozda mu nije ovde mesto............................. ali je kawasaki z 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 15, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da ubacim neku sliku prerade z750 mozda mu nije ovde mesto............................. ali je kawasaki z 750 Auuuu...bolesno. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Branko ovaj bug spoiler bi legao na tvojoj masini ;) :o :o a i na mojoj :D :D :D :D ali kosta 320 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan jel to cena za pozlacen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jel to cena za pozlacen ;D namam pojma tako stoji cena na ebay.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 22, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to cena za pozlacen ;D Vjerovatno neki NASA materijal. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo Branko stigao zadnji blatobran sa lancobranom od Brke al sam ga ja malo prekrojio po mom ukusu ............da bi bio unikatan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i iz drugog ugla udaren spric git osmirglan i odnet na lakiranje ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...