Popsy 2907 Napisano Maj 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, Kepo, ne pomeraj ako Boga znaš na ranije od 28-og! Idem 16-tog po NOVU PAPRIKU (daaaaaa, daaaaaaaa) i trebaće je registrovati. Toliko para, ni od korova. Do 28-og ću VALJDA nekako da se snadjem. Ako ne, idem bez tablice Samo ti dođi ako treba ja ću ti odštampati tablicu ;D ;D ;D ;D ;D vreme je mnogo bitan faktor da bi uopste mogla sprovesti zamisao. ;D Stvarno bi bilo bez veze da se samo afrike voze .. ;D pazi nama za vreme nije tolko bitan faktor... niko sa ST nije pomenuo otkazivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 15-og je teram novom vlasniku. Jedino da on dođe sa njom A sutra odoh da se na pravi način oprostim od stare kraljice. Put za Madjarsku i okolinu, do petka naveče... Bravo Jageru, svaka cast !! pazi nama za vreme nije tolko bitan faktor... niko sa ST nije pomenuo otkazivanje A jel otkazao mozda neki afrikanac ?! Nego, ajmo mi izvidjaci i 21-og. Ja ne mogu da docekam 28-i !! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 10, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 15-og je teram novom vlasniku. Jedino da on dođe sa njom A sutra odoh da se na pravi način oprostim od stare kraljice. Put za Madjarsku i okolinu, do petka naveče... Bravo Jageru, svaka cast !! pazi nama za vreme nije tolko bitan faktor... niko sa ST nije pomenuo otkazivanje A jel otkazao mozda neki afrikanac ?! Nego, ajmo mi izvidjaci i 21-og. Ja ne mogu da docekam 28-i !! ;D moze moze !!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel otkazao mozda neki afrikanac ?! Nego, ajmo mi izvidjaci i 21-og. Ja ne mogu da docekam 28-i !! ;D pa krenuli su lagano, te vreme, te gde baš u subotu što nije u sredu ;D ;D ;D ;D ;D možemo mi i 21vog al će Kepo da nas potepa ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislis pokajace se Kepo sto nas navadio, a !!? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ma jok bre.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog velikog broja kolega koji su organiziovali svoje obaveze i prilagodili se 28.05., nista od 21.05. Cekamo 28.05.pa ako "baš" bude neka kišetina što je najavljena, odlažemo za vikend kasnije! Izvinite ako se malo ukomplikovalo, al vreme je mnogo bitan faktor da bi uopste mogla sprovesti zamisao. ;D Inače, ko će da se kazni po ušima neka obavezno dodje u subotu veče! KEPO, KEPO !!!! To majstore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajde parovi, popravni medeni mesec u Skakavcima! ;D Prijave jos danas i sutra na PP, sto ne znaci da nece moci i kasnije da se nadje neka soba za dvoje, al nista ne garantujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Zbog velikog broja kolega koji su organiziovali svoje obaveze i prilagodili se 28.05., nista od 21.05. Cekamo 28.05.pa ako "baš" bude neka kišetina što je najavljena, odlažemo za vikend kasnije! Izvinite ako se malo ukomplikovalo, al vreme je mnogo bitan faktor da bi uopste mogla sprovesti zamisao. ;D Inače, ko će da se kazni po ušima neka obavezno dodje u subotu veče! Auuuu bolan, pa kad me sad nije šlagiralo :o. Kake su to kod vas prognoze, ovi ovde na našem području šta gledaju u nebo, menjaju prognozu na net-u: LIVE . Nego, neki dan sam se našo uz pečenjaru kod ujke u selu i veli jedan jaran (očigledno je bijo pionir) da nakon 25. Maja vreme će da bude samo tako ;D Samo da se zna da sam moro dat pola litra KRVI (bukvalno) da bi imo slobodan taj vikend, pa ja dolazim makar i govna padala (imam kišno) . vidimOSE već u petak, pa do ned ko posran ko... +PAX Bože, Sunca nam daj. Hvala Bože, :-*. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan što se ti sekiraš, pa nemaš ti afriku pa da ti je frka oće li malo poprskati ili neče ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 11, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Majke mi! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan što se ti sekiraš, pa nemaš ti afriku pa da ti je frka oće li malo poprskati ili neče ;D ;D ;D ;D ;D Baj d vej, opet sam nekih 400 km od kuće, nemoj da vas u AT vs ST opet sa'ranim sa raznoraznim sličicama "iz inozemstva" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 11, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan što se ti sekiraš, pa nemaš ti afriku pa da ti je frka oće li malo poprskati ili neče ;D ;D ;D ;D ;D Baj d vej, opet sam nekih 400 km od kuće, nemoj da vas u AT vs ST opet sa'ranim sa raznoraznim sličicama "iz inozemstva" ;D Vidimo se u glibu, makadamu i kamenu! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se prvo 15-tog, po asfaltu! ;D Vidim da si se i ti prijavio za DDK Lepoooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 11, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam zakucao datum i to da cu da budem prisutan al nisam pratio temu pa ko veLim da se upisem! El sa novi motokultivator dolazis? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan što se ti sekiraš, pa nemaš ti afriku pa da ti je frka oće li malo poprskati ili neče ;D ;D ;D ;D ;D Baj d vej, opet sam nekih 400 km od kuće, nemoj da vas u AT vs ST opet sa'ranim sa raznoraznim sličicama "iz inozemstva" ;D Jel to opet kombijem putujes? ;D ;D SLike moze ali samo ako te ne mrzi da afriku istovarujes iz kombija kao prosli put ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, neću ni da komentarišem Aj'mo lepo u AT vs ST, da ne ofujemo ovde BAŠ toliko ;D ;D E, tamo ću da blebnem slike... IZ VOŽNJE, pa makar se slupao, pu,pu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sitacija sa prognozom ovakva (ma koliko to bilo podlozno promeni), glupo mi da ne iskoristimo najavljeno lepo vreme za 21. a jos mi gluplje da cekam 28. pa da onda docekam da bude odlozeno. Kepo brate, jel si ti raspolozen da mi ponovimo 21-og, ili 22-og makar skracenu verziju izvidnice. Nervozan sam brate kad gledam u ovu sliku iznad !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 11, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sitacija sa prognozom ovakva (ma koliko to bilo podlozno promeni), glupo mi da ne iskoristimo najavljeno lepo vreme za 21. a jos mi gluplje da cekam 28. pa da onda docekam da bude odlozeno. Kepo brate, jel si ti raspolozen da mi ponovimo 21-og, ili 22-og makar skracenu verziju izvidnice. Nervozan sam brate kad gledam u ovu sliku iznad !! Slazem se Rade za maximalno iskoristavanje tog vikenda ;D Ljudi ,uvek ce neko imati obaveze..posla,i nece moci doci,ma koji datum bio. Jasno je svima da je vreme naj bitniji faktor,i taj zbog kojeg se odlaze ili ne odlaze druzenje.Samim tim dzaba ste uzeli slobodne dane i dzaba se ne pomera,ili pomera datum,ako bude 5 dana kisa,kako je i najavljena. Ja cu uzeti slobodno,ma koji datum bio,ali bi bilo bezveze da zbog striktno odredjenog datuma izvisi dugo najavljivan spektakl,i poraz STenere :o Dakle +1 za suncani vikend 21og ;D http://webcache.googleusercontent.com/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.weather2umbrella.com%2Fumbrella%2Fclients%2Fbgd_10days_site_new.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za vikend 21-og.U pravu ste, treba to iskoristiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo, ali mnogo mi se ljudi javilo na PP i reagovalo sa punim pravom. Ljudi su se mnogo ranije unapred organizovali za taj datum a mi sad menjamo jer ce "mozda" taj vikend biti lose vreme, a ko pogodi prognozu 20 dana unapred, alal mu qrc. Pored ovog gore rezervisano je ozvucenje, ljudi, bendovi, domacinstva, sve je rezervisano za 28.05.! Ako bude neka letnja prolazna kisica, nije problem. E ako bude dan-noc kisa, onda cemo videti sta cemo. A vi nestrpljivi izvidjači, imate kordinate i vozi Misko ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera . Ljubi te bato. De bolan, bijo sam sinoć u noćnoj, a nisam mogo spavat, biće nervoza ???. Sad je bolje, odo ja hrkat . Šalu i želje na stranu, naravno da ako bude padalo dan i noć pre da nećemo glumit divlje svinje...iako i to ne izgleda loše...blato do grla, čupaj, padaj...preživi . Bože, Sunca nam daj. Hvala ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera . Ljubi te bato. De bolan, bijo sam sinoć u noćnoj, a nisam mogo spavat, biće nervoza ???. Sad je bolje, odo ja hrkat . Šalu i želje na stranu, naravno da ako bude padalo dan i noć pre da nećemo glumit divlje svinje...iako i to ne izgleda loše...blato do grla, čupaj, padaj...preživi . Bože, Sunca nam daj. Hvala ti. Djes baa Sto se tice voznje kisa i nije neki problem, al je problem zbog pratećih stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem Kepo brate. Ako ne bude tog lajv koncerta ne ma frke - moji su me pitali da li ce da bude kanta rakije i to je to. Pusti se neki music (najbolje onaj sa snimka jer je brate odvaljen), kabanice preko i brate zaboravices na kisu vrlo brzo. A ovaj bosanski mi se svidja nevidjeno. Par puta kad sam bio u bosni 2-3 dana pitali su mene na poslu "odakle ti bolane ovaj akcenat odjednom" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za vikend 21-og.U pravu ste, treba to iskoristiti. možda bi bilo zgodno napraviti Finalnu izvidnicu ;D ;D ;D pošto se staza donekle menja pa da se napravi pristojan GPS track log bez onih "kvačica i kukica" ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...