nenad obr 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci imam problem sa paljenjem , nemam varnicu sumnjam na cdi-komutator ili na namotaje ,i sada me zanima vrednost namotaja u omima , i vrednost kondenzatora na cdi-u pozz i hvala u napred.nenad obr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uu druze te vrednosti su jebene,moguce da ti je cdi pre nego namotaji,ili ti pak bobina,al proveri i kontakt bravu i prekidac,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz , nije brava propusta struju, bobina je ispravna stavljo sam je na neki skuter radi kao lud , znaci daje cdi i to kondenzator dali neznas gde mogu da njadjem kondenzator ? ili da kupim cdi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cdi je onda da,pa aj javicu ti sutra sa kolegom dal imamo,samo reci mi koliko izvoda ima na cdi-ju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugar taj cdi ima 4 zice u jednom dzeku i 5-u koja je odvojena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha ok ,javljam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eee u toku sledece nedelje mi stize isti takav za delove pa ti javljam cenu i sve,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan okdrugar hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan eee da dal bi moglo da stigne dan pre 1 maja , taman bi mi dobro doso i koliko bi kostao cdi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe trudicu se,ee nznm kolko bi bio pusticu ti poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj podrudi se molim te hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jer imas deo ili ne, ako imas , daj mi broj , i cenu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma jebu me na carini debili,ajde recu jednom decku sto radi tamo da mi javi jel ima cdi na njoj,danas je cetvrtak do petka ti javljam 100 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok , samo mi ostavi br ako nadjes cdi , za ovu cagivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da da vazi nije problem,izvini sad jbg mislio sam da ce ranije stici,al kad god stigla dobro stigla ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma da ,nema veze , jebi moglo to da bude do 10 maja ? posto je moto skup kod nas u obr ,treba da budem redar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma bice daa samo ako ga imam na motoru uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa vidi dal ima .. pa mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ee druze eo me :D ,imam cdi,ravno 100 evra je,ako hos tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan e druze moze , samo ako bi mi mogo poslati sliku od tog cdi-a i da mi das br telefona da se dog oko trasporta tog cdi-a , mozda bi doso po nje ga ili preko poste ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma daj samo adresu i telefon tvoj i saljem ti "AKSOM" IL "citi expresom"evo ti moj broj 0638373070,ee sjebalo mi se nesto pa nemogu da slike ubacujem,aj ti meni daj sliku pa da uporedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan e vo je slika cdi-a ,nazvacu te ja da se dog za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta jedna zica sto je odvoje a je plavo bela , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok vazi nazovi pa se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze jel si poslao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...