alesta 0 Napisano Mart 26, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,interesuje me Vase misljenje i iskustva sa ovim motorom,hteo bi da ga kupim ali ne znam koliko da ce da zadovoljava moje potrebe,a one su :imam oko 100 kg,povremeno bi vozio suvozaca,kruzenje gradom,i neki izlet do 200 km,brzinom oko 100 km/h,svaki savet dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Poglegaj ovaj link http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Mart 26, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan tekst je od velike pomoci,hvala,interesuje me jos konkretno njegova nosivost,ne mogu na netu naci taj podatak,pitam zbog suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nosivost je 182 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala,mislim da je to tezina motora,ali mozda gresim :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan U uputstvu pise: Dry weight: 181kg Curb weight: Front:95kg Rear:105kg Ali za nosivost nisam nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan proslog leta sretnem tipa na KLE-u sa nekih 3.000 km na satu, kupio ga pocetkom godine i nije imao nista lepo da mi kaze o tom motoru vec je rekao da se kaje sto ga je kupio posto je vec tada bio par puta u servisu. Konkretno se secam da je imao najvise problema oko paljenja i da su mu porucivali neki deo koji je i posle zamene otkazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Znam par ljudi koji imaju KLE500 i kazu da je motor ok. Jesi pogledao nekog TransAlp-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan proslog leta sretnem tipa na KLE-u sa nekih 3.000 km na satu' date=' kupio ga pocetkom godine i nije imao nista lepo da mi kaze o tom motoru vec je rekao da se kaje sto ga je kupio posto je vec tada bio par puta u servisu. Konkretno se secam da je imao najvise problema oko paljenja i da su mu porucivali neki deo koji je i posle zamene otkazao.[/quote']Ala taj laze ili nema blage veze sa zivotom, u mom drustvu nas desetorica je imalo KLE-a u isto vreme, bilo je tu motora koji su prelazili i po 80.000 km.Ono sto taj motor trazi je svakih 25000 lanac bregaste i svakih 50000 sekundarni lanac.Sve ostalo radi perfektno i savreseno u to se kunem.Ono sto je na motoru lose odnosno takvo je kakvo je , to su kocnice ( a taj motor je gomila mojih drugara volilo vrlo ozbiljno , tako da se moze i to) i lo se ogibljenje.Odnosno motor je i za ulicu , a pogotovo za neki oybiljan off road premekan, ali i tu je upotrebljiv vreute mi rec. Dakle KLE 500 preporucujem svakome ko zeli da se za male pare i bez velikih ocekivanja u svakom slucaju sigurno i dugo dugo vozi. Sve ostalo vezano za taj motorcikl je laz, a odgovorno tvrdim da je to kawasakijev najbolji ( po kvalitetu ) i najprodavaniji motor od 1991. Za 4800 evra prosle godine + troskovi 200 evra , nista se bolje nije moglo kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan hvala' date='mislim da je to tezina motora,ali mozda gresim :shock:[/quote'] Ajmo, onda detaljno. Suva težina: 181 kg Težina spremnog za vožnju sa punim rezervoarom: 203 kg Nosivost: 182 kg Ukupna dozvoljena težina: 385 kg Ovo se odnosi na redizajnirani model godišta od 2005 do 2007 Pošto se motor nije suštinski mjenjao vjerujem da su kod starih verzija slične, ako ne iste vrijednosti. Konkretno, ove podatke sam pročitao za KLE koji je namjenjen Holandskom tržištu. Niti jedan vlasnik kojega znam nije se žalio na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za tebe taj motor mali i slabašan, a sve što je Dirrty rekao stoji. Lep je, upravljiv, a i jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na savetima,i ja sam za motor cuo sve najbolje,zato sam se i zagrejao za njega,jedino me brine to da ne bude malo slabasan,posto nemam bas puno iskustva. Transalp sam gledao,ali za te pare pricamo o transalpu starom makar 6 ili 7 godina,dosao bi u verovatno u obzir samo neki uvoz, i sve komplikacije u vezi s njim,a i nikad ne znas sta zapravo kupujes,nekeko novo je novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na savetima' date='i ja sam za motor cuo sve najbolje,zato sam se i zagrejao za njega,jedino me brine to da ne bude malo slabasan,posto nemam bas puno iskustva. Transalp sam gledao,ali za te pare pricamo o transalpu starom makar 6 ili 7 godina,dosao bi u verovatno u obzir samo neki uvoz, i sve komplikacije u vezi s njim,a i nikad ne znas sta zapravo kupujes,nekeko novo je novo[/quote']Slabasan jeste , nema sta pogotovo za tvoje gabarite + suvozac, ali opet koliko para toliko muzike.Definitvno ako mozes da dodje do Transalpa ili eventualno Afrike, samo pun gas to je pun pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za 4800 evra prosle godine + troskovi 200 evra ' date=' nista se bolje nije moglo kupiti.[/quote'] [-X 4836 :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...