uketic 61 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Scuba@ Apsolutno podržavam ovakav stav isto razmišljamo ,opet ponavljam zadovoljan sam, svestan kakvo je stanje a kakvo je moglo biti da nisam stigao da zakočim.......obično sam hladne glave kad su takve stvari u pitanju imam i ratnog iskustva,što je nebitno za ovu temu ali hoću samo da kažem da mi nije prvi put u životu bila glava u torbi juče,trebalo je da budem prisebniji ali nisam jbg....sam sam podigao motor onako ćopav žao mi bilo da ga gledam onako prevrnutog jebo nogu ;D ;D sve mi je to prolazilo kroz glavu,u takvim momentima se stvarno treba sabrati šta učiniti a da bude kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam `95-te slican slucaj, lik je mrtav pijan pobegao... Nasli su ga zandari, ne znam da li je imao nekih posledica, verovatno, ne, ali ja sam isao u njegovo osiguranje, cim su ga locirali... Tj, on je dao izjavu da je vozio bolesnu majku, ali je imao trag na kolima, pa kad sam otisao po kopiju zapisnika, pravac u njegovo osiguranje... Tek od njih tada nije bilo vajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 19, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je očito bila situacija kojom ti nisi vladao niti si mogao da vladaš. To je jedna od onih situacija u kojoj reaguješ kako možeš i umeš jer nisi mogao ni da je predvidiš. Svaki auto koji ide pravo bi mogao biti taj koji će napraviti takvu ili sličnu glupost. Kad bi tako gledali na svaki auto koji ide pravo, onda do mojega, sedimo svi kod kuće i vrtimo kanale na tv. Zanči, ti si učinio ono što si mogao. Sve resto nije do tebe. Taman posla da sebe kriviš. Ne razmišljaj mnogo na temu "mogao sam ovo ili ono, šta da sam ovako ili onako..." batali to, sad nema vajde. Bilo je što je bilo i teraj dalje. I da znaš, gotovo svi mi koji smo padali i mogli da ustanemo, prvo smo dizali motor i gledali šta mu je. Tek posle ide policija, vanparlamentarna argumentacija sa drugim učesnikom u saobraćajki, telefoni... tako to ide. Važno je da ti koleno bude ok jer će te ta povreda gnjaviti dugo čak i u poznim godinama. Jbg, dobio si razlog da kroz 35 godina kažeš "žiga me koleno, sutra će kiša" ;D ;D ;D Neki kažu da ima motorista koji su padali i onih koji će pasti. Ti si svoje odradio i gledaj da ti to bude i poslednji pad. A i ako ne bude, nikom ništa, važno je samo da se što manje povrediš. Motor se uvek popravlja parama i voljom, a vozi se dušom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sutra vežbam penjanje na motor i da vidim koliko mogu da savijem koleno ;D usput da otklonimo nedostake do prvog servisa migavac-super lepak,izolir traka Nogostup blago iskrivljen-pajser i jak šafciger Hladnjak-dolivanje tečnosti i provera da nije napukao Nadam se da ću moći da savijem koleno dovoljno za neki dan,da bi mogao da vozim, bitan je taj psihološki efekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj druze, uzdrzi se jos malo.Ripice ti malo,em ce da boli em mozes da napravis veci belaj. Vidi koji sam ja mentol: motor mi se preturio ko krmaca i pali smo u mestu maltene,na travu..Imali smo stitnike zeni iscasen lakat,mene boli koleno i jedva stiskam kvacilo..Nju snimaju na urgentnom ja kuliram jos par dana da bi slucajno kod prijatelja sedeo neki cuveni drmrfr. koji pipanjem i mojim jaukanjem ustanovi da sam slomio neke koscice.Sve te dane sam copao i jedva vozio te i sutradan odem naravno motorem u Munze..Snimak,sranje i stave mi gips do noktiju..Covek se prekrstio a ni sam ne znam kako sam dosao do Cvetka..Gips je trebalo da nosim 2 nedelje ali posle 5-6 dana opet na motor uz bolove al bez gipsa.Motor samnom ima 350kg a kvacilo je ko od dajca par puta mi je zestoko.cimnuo pa ti zato i pricam sve ovo da ne cinis zlo sebi..Bolje nadji neki spa centar ili neku banju ozbiljno.Moze i Zdrelo Petrovac imas moju temu u izleti..Tamo imas bas masazu kolena a i ostalih delova u termalnom bazenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Au pa to se zove ljubav prema motoru ;D ,slažem se samo ću da probam kako mi stoji ;D ;D nema vožnje bar 2-3 nedelje sigurno dok se nevrate ovi ligamenti i mišići na mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne sedaj druze, prijateljski savet, teshko je al ne sedaj. Nosi onaj stezni zavoj i strpi se 10 dana bar. Pored svedoka ako ih nadjesh , slikaj i svi opremu koja je stradala (ne bi bilo loshe da i svedoci potvrde da je tad stradala). Reci da policiju nisi mogao da chekash jer si imao uzasne bolove i da si svima izgledao, a narochtio sebi da pod hitno treba da idesh u urgentni (muka ti je bila to moze od adrenalina, ali i od potresa mozga ili unutrasnjeg krvarenja, bio si bled i obliven hladnim znojem shok ali moze i unutrashnje krvarenje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma nesedam samo sam probao kako mi stoji ;D ,stezni zavoj mi je stalno na nozi dosta pomaže i mažem konjsku mast već je danas koleno mnogo bolje manje ćopam kad hodam. A jesam bio obliven hladnim znojem sve je bilo mokro na meni probilo kroz jaknu,ali šta je bilo bilo je dobro se završilo samo još da pravda bude zadovoljena. Danas sam pretresao sve na motoru je ok,migavac je malo pukao zalepljeno još samo da prelemim kontakte pošto je od led dioda nogostup ispravljen,hladnjak nije bušan čak nije isteklo ni puno tečnosti poto je nivo u posudi malo ispod max. Ručica gasa zalepljena ali ionako će mi buraz u loisu uzeti neka lepše pošto su ove nakaradne. Sve u svemu super sam prošao motor je dosta jači nego što sam mislio.U trenutku pada mislio sam da je otišlo sve u pm na desnoj strani kad ono ništa kinezi počeli da prave motore ko russi sekirom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aha kako ti stoji ne zaboravi da ti je bila i muka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da znaš da mi i jeste bilo malo muka ,a opremu sam slikao ,ova dva momka nemaju šta da lažu i tad su mi rekli da je izgledalo jezivo kada me je lik isekao mislili su da sam gotov, Opet kažem nije mi do štete i duševnog bola manje više,neželim da izigravam humanitarca ali ovakve likove moramo skloniti sa ulica sutra će ubiti nekog od nas ato je ono najstrašnije i zbog toga ću se potruditi koliko je u mojoj moći da se priča dovede do kraja i da pravda bude zadovoljena šta god to značilo u zemlji Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan a ono makar da su stali ... e kao tebra ti dobro, jel treba u urgentni, jel treba nekog ti zovemo itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Stali su oni i pomogli mi,da nisu pregazili bi me pošto su bili iza mene ponudili su mi da zovu hitnu ali nisam ja hteo blo mi je samo na pameti da podignem motor,kreten, a videli su da sam ok osim noge koja nije slušala moja greška što im onako pogubljen ne uzeh telefone ali mislim da ću ih naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ma mislio sam na ovog sto te udario ... degenerik u belom kadetu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa znaš šta da je stao i pitao za zdravlje bilo bi ok,ali čim je zapalio ili nije registrovan ili je bio cirke što je vrlo verovatno ili oba zajedno a mozda se uplašio da se nepošibamo pošto su putnici na zadnjem sedištu gledali u mene kada sam počeo da ustajem a nisam baš malen motor izggleda zlokobno ja u crnoj jakni i pantalonama,jbm li ga ljudi imaju predstavu o bajkerima kao iz američkih filmova ružni prljavi i zli.Kad im stanem na pešačkom prosto se začude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan pa kakve veze ima i da si kriv i da nisi kriv kad se tako nesto desi .. mislim najgore je pobeci onda su ocima sudije najgori olos ... al dobro to je vec od coveka do coveka ... ispao je (cenzurisano) jedna obicna ... njemu na čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nisi rekao doktoru kako si pao itd...ako jesi a pretpostavljam da te je pitao kako si napravio te povrede onda mi nije jasno zasto on nije zvao i prijavio policiji slucaj jer koliko sam ja upoznat on je to trebao odraditi po sluzbenoj duznosti...da je to doktor odradio ( a nije :-\ ) ti sad ne bi lupao glavu oko milicije i ovih papaka...zelim ti sve najbolje i da te sto pre prodju ove boljke no i ako je mala nezgoda a ti lepo pamet u glavu i izvuci neku pouku iz nje...i ja uskoro kupujem sinu motor pa me hvata zamuka kad citam ove postove a volim da pratim sta se desava no hvata me strah nakon ovakvih slucajeva a opet obecanje je obecanje ;D...nadam se da ce od vas izvuci neku pouku , mada znate kako to ide , dok ne njbs ne naucis pa makar ti svi crtali sta ce se desiti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pošto kupuješ sinu motor naravoucenije iz cele priče je ne sedaj na motor bez opreme,da je nisam imao sve bi bilo mnogo drugačije sa mnogo većim povredama a sve to pri "bezazlenoj brzini" od 35-40kmh.Naježim se kada vidim klince po gradu bez kaciga po dvojica šibaju izmedju kolone vozila po 60-70 na sat skuterom nimalo naivno. Imam drugara kojhi je klincima kupio skuter i rekao im da ako ih vidi bez kacige uzima ključeve motora i tačka ,da vidiš kako šlušaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan nikad mi nije bilo jasno kako neshto ako nekome kupish i to je njegovo posle možeš da mu uzmeš ... ti mu kažeš daj mi kljucheve on kaže neću i ako motor nije tu gde ga vidiš nemožeš mu ništa osim da ga šta izbaciš iz gajbe i opet sebi kao roditelju praviš problem jer ako stvarno izadje iz gajbe hotje žena te besi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi...ja sam obecao motor i on ce ga dobiti to je sigurno ali to neznaci da cu ja njemu sa njegovih 15g dozvoliti da se glupira u zivotu...znaci motor jesi dobio da uzivas u njemu a ne da se izivljava na njemu jer sam ja kao prvo i osnovno odgovoran za svaku njegovu glupost a onda i ja sam taj koji snosi sve njegove troskove sto mi daje svako pravo da kazem sta i kako se moze...znam ja sta si hteo da kazem Debeli _Zmaju i sve je top lepo ali kad napunis 18g i sam sebi kupis motor i sipas corbu itd. pa onda imas svo pravo na njega ali do tada si samo klinac....pa vidi , kacigu vec ima i znam da nije neka marka no nemogu sve odjednom...i da , bas zato sto se svaki klinac koji dobije motor ku_ci i sve to shvata kao zjbnciju e bas zbog te preventive se mora znati neki red...zato i sedim ovde pokusavajuci da naucim nesto od vas i da predupredim sva njegova srnja koja moze napraviti iako sam svestan da dok ne njbe nece nauciti jer to tako uvek ide u zivotu...kako se osecas uketic tj. jel ti bolje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan hotju samo da ti kazem da ne raguju svi isto na to uzimala davala .. ja zbog sitnice nisam par godina prichao sa članom porodice ... stvar principa .. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Ma pazi , razumem ja tvoj revolt i svako od nas je to prosao ili ce proci ali moras shvatiti da uopste nije lako biti roditelj a pogotovo ne u danasnje vreme.. pa eto mislim da je to stvar kompromisa ali je uvek moja zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan nije to stvar revolta nego jachine karaktera... jednostavno nije bitno o chemu se radi, ako mi nesto dash to je moje i vishe nije tvoje, kad je neshto moje je i ja njim raspolazem kako i na koji ja nechin zelim i ti nemash nikakva prava da mi o tome prichash ako ja ne zelim da te saslusham a matorce najvishe nervira kad ga otkachish i kazesh da ne zelish da ga saslushash i samo izadjesh bez dalje svadje iz prostorije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan nije to stvar revolta nego jachine karaktera... jednostavno nije bitno o chemu se radi, ako mi nesto dash to je moje i vishe nije tvoje, kad je neshto moje je i ja njim raspolazem kako i na koji ja nechin zelim i ti nemash nikakva prava da mi o tome prichash ako ja ne zelim da te saslusham a matorce najvishe nervira kad ga otkachish i kazesh da ne zelish da ga saslushash i samo izadjesh bez dalje svadje iz prostorije ... he he.... u tom slucaju je tvoja zadnja ;D ;D ;D ;D a mislim da je to veciti problem u odnosu deca/roditelji i obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha, ja kad se raspravljam sa zenom, moja isto zadnja. Uvek kazem "Da draga" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...