papacito 1354 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me konkretno ovaj chip box covek se reklamira u oglasniku pa reko da pitam vas valja li to sta i jel neko imao iskustva sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Evo uputstva... 1.Locate IAT (Intake Air Temperature sensor).It is usually on AIR BOX CLEANER ,throttle body,or somewhere near throttle body(see picture) ,under the fuel tank.It is two peen connector. If you are not sure that you locate right,you can tested (see picture) 2.INSTALL CHIP when you locate IAT,disconnect battery,ignition turn off Then unplug two wire connector and plug chip in instead of IAT sensor Once installed tie back or fasten the wires in a safe place (tape, silicone) Reconnect the battery. Start the motor and hold at 2700 rpm's for 1 (one) minute. This will allow the computer to re-program your ECU. After holding at 2700 rpm's, let the bike idle for at least 15-20 minutes; then turn bike off and restart before driving. 3. ENJOY THE RIDE CHEERS powertuning.2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to kineska stvar? ovaj engleski je jako "veselo" napisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ne radi, niste drzali tacno na 2700 rpm ceo minut pokusajte opet, dok neuspete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan sada sam se cuo sa vlasnikom covek garantuje sa chip u protivnom vraca pare ako nije kao sto je rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan axa, i sta to konkretno radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan axa, i sta to konkretno radi? [/quote brate pa sta da radi pece palacinke svasta pitas ja imam box na mercedesu i prezadovoljan sam ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...