savke 643 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi je stigla iz Louisa tank torba.Torba je na magnete,a po zelji moze kajisevima koji idu uz nju da se zakaci za sediste.Zapremina joj je 8l,sasvim dovoljno za rukavice,pojas i za jos poneku sitnicu.Sa torbom se dobija i vodonepropustna navlaka u slucaju da vas zadesi kisa na putu! Cena joj je prava sitnica,sada je na popustu i kosta 12e,mene je izasla nesto malo jace od 13e.Prezadovoljan sam kvalitetom torbe i mislim da se za ove pare itekako isplati kupiti je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam je skoro mesec dana i prezadovoljan sam ! Jedino sto na Jawin rezervoar ne drze magneti dovoljno jako zbog uzduzne izbocine pa je vezujem jednim velikim kaisem i kratkim kaisem oko osovine guvernale. Jos je nisam isprobao po kisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Na oko ne igleda velika,ali kada se otvori ima dosta prostora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 8, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dve sezone je imam, i vrlo sam zadovoljan. Mesta taman dovoljno da ubacim jednu majcu, kacket, vodu i digitalac, tj. dovoljno za voznju do nekog susreta...jedino sto malo hoce da zagrebu magneti rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Magneti su inače slabi na njoj. Trake su dovoljno dugačke i završavaju posao na svakom rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A ima ih 4 i jedna kratka. Ja samo jednom dugackom obuhvatim ispod rezervoara i kroz donje dve alke na torbi. Ma nema sanse da mrdne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano April 9, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja probo na 150 samo sa magnetima i drži.Više nego zadovoljan 2008. na popustu 9,95 plaćena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan savke jel ti to motor držiš u sobi? super cena, korisnia stvarčica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan savke jel ti to motor držiš u sobi? Nije bas u sobi ali nije ni daleko od nje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Torba izgleda zaista lepo, zanima me grebe li rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam vec 3 god,osim slabih magnetneam manu,ne greba rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne grebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i ja cele proshle sezone. Ekstra drzi. Nosao sam pre neki dan neki git u njoj, sajlu za zakljuchavanje, i josh par stvari...poprilichno teshkih. Ma ni da mrdne ! Jes da deluje onako kad je stavim da je labava , ali prezive i makadam pre neki dan, bez pomeranja ! Na autoputu, oko 130.. ni mrdnula nije (a nemam nikakvu zashtitu od vetra). Ovo je za svaku pohvalu. Deluje da ne moze nishta da stane, a ja napakujem stvari za 2 dana boravka negde. Josh moze i gps i mobilni da se stavi u provudni dzep Milina ! e jedino shto je skupa haha ;D P.S. onaj kratki kais shto se kachi na zabice moze super da posluzi da se nosi na ramenu kada se sidje sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...