mikri 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan razmisljam da ovo kupim ali stvarno malo znam o ovom motociklu ,nikada ga nisam vozio a i nitko ga nema od drugara ,potrebna su mi vasa iskustva i misljenja :Kvalitet ,stvarna snaga i najvaznije kako do delova (motor se prodaje na Kanadskom i americkom trzistu) ,kontam za plocice da nije problem ali filteri ,lancanici i te stvari koje su potrosni materijal dal ima kod nas i dal su isti kao i za Evropske modele .....hvala drugari.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da kad bi pogledao malo americke forume video bi da je ovaj motor pored klr-a jedan od popularnijih, tj kako ameri kazu "dual purpose bike" ili "fun bike" moze po ulici da se pegla dobro, moze na off a moze i krace puteve, inace DR od 97 se ne prodaje po evropi vec samo u USA i Kanada ako imas kombinaciju da ga dovezes neces se pokajati a sto se tice potrosnog materijala uvek mozes da nadjes jer sa vise modela pase na vise modela skoro uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo pogledaj kolko strana ima tema o njemu http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=135295 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ,ja klasican balkanac ,dok ne probam ne verujem nadam se da cu uspeti da dogovorim ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...