donmarkoni 23 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju hayabusa 2000 godiste za vise informacija pozvati na 0638326445 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Neka okvirna cena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan oko 5000,ne preko.za osbiljne kupce moguc dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 5, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovaj forum nije mesto za prodaju ovakvih motora,da je neka afrika to bi bilo stotine pitanja i podpitanja! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jbg...mozda se nekome svidi.motor sam sredivao,poliran je ram,zadnja viljuska,mnostvo sitnica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih ikada kupovao R, to bi bila isključivo busa. Jako lepo izgleda na slikama, srećno sa prodajom! to sam i ja sad rekao...ljubitelj sam bmw-a i italijana ali busa je jedini japanac R koga bih mogao da imama,povozna,udobnoja od vecine opet R polozaj neizbezan ali ne i zamoran zbog velicine samog motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preduhitrio si me, Lenji. Taman sam hteo da ti pošaljem link za ovaj oglas, znam da planiraš Busu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jbg registracija je 400e a sto se odrzavanja tice isto je kao i za bilo koji R....stavljen je nov lanac tako da ni tu nema brige,nove gume... ;D ;D ;D ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan niko? prelepo da imam te pere odmah bi ih dao bez razmisljanja,a koju gumu nosi zadnju ovo prelepo cudoviste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan standardnu 190 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 88 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem da je Markonijeva hayabusa najlepsa koju sam video do sada,stvarno se decko potrudio oko nje,sve je na svom mestu...svaka cast na trudu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...