nntom 1540 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ces sledeci put radije kisnuti jer sta ti je posle toga sve proslo kroz glavu, ne verujem da ces ikada vise voziti tako I ne treba ! POzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ces sledeci put radije kisnuti jer sta ti je posle toga sve proslo kroz glavu, ne verujem da ces ikada vise voziti tako I ne treba ! POzdrav Apsolutno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano April 2, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da postoji negde studija koja pokazuje da skoro po pravilu deca nastavljaju sa pretrcavanjem a odrasli se vracaju kada se nadju u ovakvoj situaciji- mozda je i obrnuto, proslo je vremena od kad sam je citao a nazalost zaboravio, a vidis eto kad tad ponovo zatreba... ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da postoji negde studija koja pokazuje da skoro po pravilu deca nastavljaju sa pretrcavanjem a odrasli se vracaju kada se nadju u ovakvoj situaciji- mozda je i obrnuto, proslo je vremena od kad sam je citao a nazalost zaboravio, a vidis eto kad tad ponovo zatreba... ??? :-\ E upravo to me zanima...Bravo... Jel znas gde mozemo da nadjemo takve informacije? Moze svima da koristi... Ako se nadju u slicnoj situaciji.. Evo danas nova situacija ide fudbalska lopta i naravno eto ga klinac izlece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pesaci, psi i macke,mobilni i voznja,sminka i voznja i ... meni se vec izvesno vreme gadi gradska voznja,bas iz razloga sto koliko god bio oprezan,s.anja se desavaju kao na traci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Moj metod za voznju po (neocekivanoj) kisi: lagan gas i osmeh na lice. Budem mokar, voznja bude zanimljiva, lep dozivljaj, a malo mi i prija kad pokisnem Jeste da mi mladje godine to sad oprastaju, ali i starije ce to lakse oprostiti nego da se negde izlomim jureci od kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj metod za voznju po (neocekivanoj) kisi: lagan gas i osmeh na lice. Budem mokar, voznja bude zanimljiva, lep dozivljaj, a malo mi i prija kad pokisnem Jeste da mi mladje godine to sad oprastaju, ali i starije ce to lakse oprostiti nego da se negde izlomim jureci od kise. U potpunosti se slazem. Dobro, mozda ne bas sa osmehom ali znacajno sporije i opreznije. Neki bi dodali da moram da dodam indikator nagiba ali nema veze, ja idem polako. @ssnupi A mozda bi mogao da pazaris i jedno kisno odelce nije veliko, mozda cak stane ispod sedista ako nemas topcase ili ne nosis ranaci. Ne znam sta da li tvoja devojka/supruga misli da si mnogo sladak ali cinjenica je da se neces istopiti od kise A to da li vozis nov, lepsi, najnoviji i/ili najlepsi nije vazno. Ako vozis kao kretencina na kraju ces, hteo ti to ili ne, biti krivac i/ili obogaljen i/ili mrtav, ali i dalje kreten. Daleko bilo, sve ovo sa spiska, naravno. Iz ranijih postova mogu da zakljucim da ti ne spadas u ovu grupu i prilicno sam siguran da si jako dobro shvatio lekciju koja je ovaj put bila potpuno besplatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Moj metod za voznju po (neocekivanoj) kisi: lagan gas i osmeh na lice. Budem mokar, voznja bude zanimljiva, lep dozivljaj, a malo mi i prija kad pokisnem Jeste da mi mladje godine to sad oprastaju, ali i starije ce to lakse oprostiti nego da se negde izlomim jureci od kise. U potpunosti se slazem. Dobro, mozda ne bas sa osmehom ali znacajno sporije i opreznije. Neki bi dodali da moram da dodam indikator nagiba ali nema veze, ja idem polako. @ssnupi A mozda bi mogao da pazaris i jedno kisno odelce nije veliko, mozda cak stane ispod sedista ako nemas topcase ili ne nosis ranaci. Ne znam sta da li tvoja devojka/supruga misli da si mnogo sladak ali cinjenica je da se neces istopiti od kise A to da li vozis nov, lepsi, najnoviji i/ili najlepsi nije vazno. Ako vozis kao kretencina na kraju ces, hteo ti to ili ne, biti krivac i/ili obogaljen i/ili mrtav, ali i dalje kreten. Daleko bilo, sve ovo sa spiska, naravno. Iz ranijih postova mogu da zakljucim da ti ne spadas u ovu grupu i prilicno sam siguran da si jako dobro shvatio lekciju koja je ovaj put bila potpuno besplatna. Svi ljudi su samoljubivi i retko realni kada je njihov ego u pitanju...Trudim se koliko god mogu.. da se pogledam u ogledalo i priznam da sam napravio gresku, i da sve ucinim da je ne ponovim! Hvala na savetu druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...