Jump to content

Moto Zajednica

Moja greska!!! Za malo da bude fatalno!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Mislim da ces sledeci put radije kisnuti jer sta ti je posle toga sve proslo kroz glavu, ne verujem da ces ikada vise voziti tako  :)  I ne treba !

POzdrav :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 570 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Mislim da ces sledeci put radije kisnuti jer sta ti je posle toga sve proslo kroz glavu, ne verujem da ces ikada vise voziti tako  :)  I ne treba !

POzdrav :)

Apsolutno si u pravu  ;)

• Dukags, 291 postova

Mislim da postoji negde studija koja pokazuje da skoro po pravilu deca nastavljaju sa pretrcavanjem a odrasli se vracaju kada se nadju u ovakvoj situaciji- mozda je i obrnuto, proslo je vremena od kad sam je citao a nazalost zaboravio, a vidis eto kad tad ponovo zatreba... ???  :-\

Mislim da postoji negde studija koja pokazuje da skoro po pravilu deca nastavljaju sa pretrcavanjem a odrasli se vracaju kada se nadju u ovakvoj situaciji- mozda je i obrnuto, proslo je vremena od kad sam je citao a nazalost zaboravio, a vidis eto kad tad ponovo zatreba... ???  :-\

E upravo to me zanima...Bravo... Jel znas gde mozemo da nadjemo takve informacije?

Moze svima da koristi... Ako se nadju u slicnoj situaciji..

Evo danas nova situacija ide fudbalska lopta i naravno eto ga klinac izlece  :D

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

pesaci, psi i macke,mobilni i voznja,sminka i voznja i ...

meni se vec izvesno vreme gadi gradska voznja,bas

iz razloga sto koliko god bio oprezan,s.anja se desavaju

kao na traci...

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Moj metod za voznju po (neocekivanoj) kisi: lagan gas i osmeh na lice. Budem mokar, voznja bude zanimljiva, lep dozivljaj, a malo mi i prija kad pokisnem :) Jeste da mi mladje godine to sad oprastaju, ali i starije ce to lakse oprostiti nego da se negde izlomim jureci od kise.

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Moj metod za voznju po (neocekivanoj) kisi: lagan gas i osmeh na lice. Budem mokar, voznja bude zanimljiva, lep dozivljaj, a malo mi i prija kad pokisnem :) Jeste da mi mladje godine to sad oprastaju, ali i starije ce to lakse oprostiti nego da se negde izlomim jureci od kise.

U potpunosti se slazem. Dobro, mozda ne bas sa osmehom ali znacajno sporije i opreznije. Neki bi dodali da moram da dodam indikator nagiba ali nema veze, ja idem polako. :)

@ssnupi

A mozda bi mogao da pazaris i jedno kisno odelce :) nije veliko, mozda cak stane ispod sedista ako nemas topcase ili ne nosis ranaci.

Ne znam sta da li tvoja devojka/supruga misli da si mnogo sladak ali cinjenica je da se neces istopiti od kise :)

A to da li vozis nov, lepsi, najnoviji i/ili najlepsi nije vazno.

Ako vozis kao kretencina na kraju ces, hteo ti to ili ne, biti krivac i/ili obogaljen i/ili mrtav, ali i dalje kreten. Daleko bilo, sve ovo sa spiska, naravno.

Iz ranijih postova mogu da zakljucim da ti ne spadas u ovu grupu i prilicno sam siguran da si jako dobro shvatio lekciju koja je ovaj put bila potpuno besplatna.

U potpunosti se slazem. Dobro, mozda ne bas sa osmehom ali znacajno sporije i opreznije. Neki bi dodali da moram da dodam indikator nagiba ali nema veze, ja idem polako. :)

@ssnupi

A mozda bi mogao da pazaris i jedno kisno odelce :) nije veliko, mozda cak stane ispod sedista ako nemas topcase ili ne nosis ranaci.

Ne znam sta da li tvoja devojka/supruga misli da si mnogo sladak ali cinjenica je da se neces istopiti od kise :)

A to da li vozis nov, lepsi, najnoviji i/ili najlepsi nije vazno.

Ako vozis kao kretencina na kraju ces, hteo ti to ili ne, biti krivac i/ili obogaljen i/ili mrtav, ali i dalje kreten. Daleko bilo, sve ovo sa spiska, naravno.

Iz ranijih postova mogu da zakljucim da ti ne spadas u ovu grupu i prilicno sam siguran da si jako dobro shvatio lekciju koja je ovaj put bila potpuno besplatna.

Svi ljudi su samoljubivi i retko realni kada je njihov ego u pitanju...Trudim se koliko god mogu.. da se pogledam u ogledalo i priznam da sam napravio gresku, i da sve ucinim da je ne ponovim!

Hvala na savetu druze... ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja