Dutchman 114 Napisano Mart 28, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje da li neko ima sliku kako funkcionishu fuzasteri za suvozacha , uzeo sam neshto da pravim , pa mi nije jasan princip kako da mogu da se sklapaju , a da ostanu u gornjem polozaju , poshto ovi sadashnji , na prvu rupu padnu dole u otvoren polozaj , a mrzi me da idem do honde da vidim kako je uradjeno ... ako neko ima sliku kraja fuzastera kao i sliku ushice bez fuzastera i dal ima neki feder ili shta ga drzi u sklopljenom polozaju ... hvalka unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan i samom fuzasteru (tom delu sto ti pada) ima jedna rupa u kojoj se nalazi opruga i jedna kuglica...na delu sto je na motoru imas rupu za osovinu gde se inace piicvrscuje fuzaster i imas dve male rupe za tu kuglicu...jedna rupa je za skupljan polozaj jedna za rasiren...opruga je napeta i stalno druzi kuglicu cvrsto u rupi.kada ispadne ta kuglica ili opruga onda ti "landara" fuzaster...sam od sebe se jos nije desli da ispadne(ako je sve originalno),bar ja ne znam da se desavalo, sem ako se ne izgubi prilikom montiranja i slicno,neko ne razvaljuje (ne vidim rzlig zasto bi...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 29, 2010 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A mogu i da guraju "jezik". Onaj deo oko osovine fuzastera da bude četvrtast i da dok rotira gura zasečen metalni deo u obliku slova П. Kad je u krajnjim položajima stoji paralelno sa П jezičkom a dok ide od jednog ka drugom gura ga t.j napinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan na Kinroadu ispao u voznju, al` ga je pokupio drugar sto je isao iza mene... ;D Tad sam nesto nabudzio, i tako ga prodah... Elem, posle budzenja je stalno bio rasklopljen i upste nisam obracao paznju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam NOVE povoljno...... Bas za takav tip motocikla, pa ako ce to da ti RESI problem... Mislim da je MAKICA ih oglasila u oglasniku, pogledaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavio sam da je tako sa oprugom i kuglicom , ko na krckalici , ali mislim da na ovim kineskim su to definitivno drugachije reshili poshto je fuzaster samo parche lima koje neznam kojom logikom radi , ali nije ni bitno napravicu kako treba ... @rboban ma ina novi da se kupe za 300din , al necu takve , ocu da napravim neshto shto sam zamislio )) pa da patentiram itd prodajem na forumu i zaradim milione preko noci ahhahah ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...