Hari 1 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Cras padovi HOME MADE!!Samo malo volje I ko zeli moze da farba meni su beli okej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan da stvarno super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Takve sam i ja mislio da napravim ali za osovine tockova. Dobra i jeftina stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko izadju u home varijanti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis tu industrisku plastiku za nekih 300 din I samo ako imas strug ili neki strugar ti uradi ja sam to odradio za 15 min Moglo je i lepse ali nisam hteo da fantaziram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo hocu i ja da uradim , al meni treba i i distancer da se pravi da ne bi bushio plastiku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I kupite crnu plastiku, www.politerm.rs Evo primera za zadnju osovnu za MT 03 sto sam uradio skoro, iskoristio sam srafljenje pre osovine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan I ja moram da pravim distancer ali to je lako samo nadjes neku celicnu plocu deblju i skrojis ga i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja iskreno nisam ni gledao gde to mozhe da se shrafi, tj odakle da izvlachim plochu... Samo mora da se nadje dobar materijal koji nece da pukne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Celik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan dobra stvar trebao si ofarbati, ipak je to k1 :)a ovo za stender tj drzac mi je zelja da napravim odavno a strugar mi je 2 ulice udaljen :)al me mrzi :)tj ne znam kako da mu objasnim..covek u godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj Politerm vrsi maloprodaju ili veleprodaju? l gde se mogu nabaviti te plasticne sipke za padove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je negde pricha oko toga bash. Fora da bude chvrst,a da ne pukne, tj da amortizuje udarac koliko mozhe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na otpadima Mozda i ofarbam ali polako kako mi se cini daleko je prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan politerm maloprodaja i veleprodaja , a imaju i strugare , ovo je fazon 500din da ti oni urade sve samo odnesesh crtez , a imaju plastiku u raznim bojama , npr crno uradish i nemorash da farbash ja tako uradio na proshlom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Jos kada bi neko napisao dimenzije za razlicite motore,jer cuo sam ako je kras pad duzi da vrlo lako lomi deo rama gde je usafljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm bas dali lomi nije to tako slabo .Pre ce puci plastika nego ram ili saraf.a to se bar meni srafi za nosac motora tako da male su sanse :DAli bolje ne proveravati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan poenta je da plastika se istopi oshmirgla pri klizanju zato se zove slajder a ne da apsorbuje udarac , vec da sachuva plastiku tj oklop koliko je moguce ... i zato se kad se pravi prave na dve ili tri tachke , najbolje oboriti motor na patos i videti gde ce dotaci zemlju ja tako radio za F4 ... napravi se ovaj na boku , na zadnjoj viljushci i treca tachka je tegic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tako radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 11, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I prednja viljuska se osteti pri padu. Provereno nekoliko puta. Rboban je u temi sweet fighter objasnio kako ih je priheftao za viljusku. Sem sto se ugibaju i osmirglaju ni zavrtanj ne bi trebalo da bude prejak. U slucaju da pad nije na idealnoj podlozi (npr. rupa na putu ako ih negde ima ) bolje da pukne nego da prenosi sile na ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno , obichan shraf 5.5 ko je lud da stavi 10.8 ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno , obichan shraf 5.5 ko je lud da stavi 10.8 ;D ;D ;D ;D ceo motor se raspadne a šraf čitav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na sajmu danas. 90 evra slajderi sa nosachima Njih ko da od zlata prave jbt.... A niko nigde nema i za zadnji tochak komplet, to mi nekako chudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Skupo je to Zato uradis sam za 1000 din max i rade svoju stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan 9o e mnogo para :o :o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...