vlajko 2670 Napisano Mart 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih..a kako je spisak za voznju do Palica vec skoro 60 motora bice nam potrebna vojnicka spavaona :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih..a kako je spisak za voznju do Palica vec skoro 60 motora bice nam potrebna vojnicka spavaona :-) i ja, i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vec vas ima dvoje. Toliko moze i kod mene da stane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vec vas ima dvoje. Toliko moze i kod mene da stane. Uh, hvala puno, ali racunaj na troje. I moja zena... Ali nemoj da se cimas, ako je problem da ti ulecemo na gajbu. A i kad se vidimo dogovaramo se. Ipak, neizmerno hvala, i rado cemo ti biti gosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, hvala puno, ali racunaj na troje. I moja zena... Ali nemoj da se cimas, ako je problem da ti ulecemo na gajbu. A i kad se vidimo dogovaramo se. Ipak, neizmerno hvala, i rado cemo ti biti gosti. Nista ne brinite ima mesta i za troje. Ali kako i ti kazes...dogovoricemo se kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...