haugh 66 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan prodajem rokerku koznu jaknu u dobrom stanju, jedino postava se malo odsila , jakna je kupljena preko nova , pre 3 godine i ja sam prvi vlasnik, cena oko 100 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan nije fixna cena a moze i zamena za neku race jaknu sa protektorima uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem rokerku koznu jaknu u dobrom stanju, jedino postava se malo odsila , jakna je kupljena preko nova , pre 3 godine i ja sam prvi vlasnik, cena oko 100 e. :D brate oglas ti je prva liga, ajd daj neku sliku i napiši veličinu ... zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan velicina je xl a slika ajd sad ce slikam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan gde moze da se pogleda ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan sam u bg samo se javi dan ranije da je ponesem sa sobom 063 20 44 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan kes ili za neku sa protektorima jasu u veeeeeeelikom broju xxxxxxl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...