scuba 15 Napisano Avgust 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan BJB logo mi se sprao sa kola. Žutih nalepnica "mislim na motoriste" ima u laboratoriji a bele sam dao Popsyu pre neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan BJB logo mi se sprao sa kola. Žutih nalepnica "mislim na motoriste" ima u laboratoriji a bele sam dao Popsyu pre neki dan. Pa to sam i ja skontao... I meni treba logo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jos 2-3 zute a idem popodne na skup u Pazovu pa ko hoce nalepnicu neka mi se javi. Ako neko od ovih sto imaju vise, treba da dostave nekom u te krajeve, neka mi donesu do 16h (kod kuce sam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan treba i meni dve pa ako ima kupio bih rado!!pozdrav Dragane Auuu... nesporazum...mislo sam na bele....i žute "pazi na motore"..a logo.??ja sam na svoju ruku uradio dve ...jedna mi je na motoru a druga kod kuće....evo slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Po logo u auto skolu Vir J. Gagarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan E da na konto ovih logo nalepnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Po logo u auto skolu Vir J. Gagarina E pa super onda.....preteče me Zoltan...onda da zaboravimo moje pisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 20, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Золтане понеси ми данас једну на скуп у Пазови... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Heh, vidim ja da ću se družiti sa Jasminkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan fino bih zamolio osobu koja kod sebe ima jos jednu belu nalepnicu ''pazi,cuvaj...'' da mi nekako prosledi,ili ostavi u laboratoriji,ionako moram po tarabu tamo,da im ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Po koju tarabu? Tamo stoje samo moj, Vlajkov i Mladenov motor. Ne kapiram o čemu pričaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ima tamo jedna taraba,zastekana od radoznalih pogleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa zaštekano. Do duše, danas su čistili okolo pa možda... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako nadjes neki motor MunZe mojne da se salis pa da ga bacis u otpad! naljutice se vlajko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaa, ono crveno! Eeeeee odneli ga danas ovi iz Železnika. Dolazili po neke limove i cevi od grejanja a MunZe stajao tu pa... Ali ne brini, ostala je ona plava cirada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nije samo cirada!!! ostalo je i sediste,matica,podloska,poklopac osiguraca i matica za poklopac!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, puna kapa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan A skromnih ljudi, puna ih kapa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zvali oni iz Železnika, kažu da će vratiti ono crveno jer im ne treba. Navodno, nije za reciklažu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,opet isti slučaj.I meni vratili moj iz istih razloga.A ja mislio da se sprdaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jurio decka pre 10-ak dana na ulici jer sam video da ima nalepnicu "Pogledaj dvaput, spasi zivot..." (ili kako vec) ;D On se sav zbunio. Dao mi je ovu nalepnicu jer onu nije imao. Mene su dva puta kupili kolima dok sam vozio motor tako da sam osecao moralnu duznost da zalepim i na svoj auto Imam i "drugara" koji pazi da meni slucajno nesto ne promakne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje primerke delim veceras u Balanseru ! Posle smislimo stampamo pravimo druge ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje primerke delim veceras u Balanseru ! Posle smislimo stampamo pravimo druge ;D Izdrzace ove do kraja godine... Sada treba realizovati onu moju ideju... Samo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite da napravimo nalepnice samo za motore i motoriste?da ne lepimo ''ja pazim na motocikliste'' na kofere,kacige... da napravimo neke tipa ''i ja sam ucesnik u sabracaju'' ili tako nesto slicno,sto ne bi islo na kola vec samo na motore! sta mislite o tome? P.S. treba mi bela nalepnica za kacigu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga..trebalo je da pise molimo pazite..pa bi moglo i na kacigi i na kuferu.... ovako odseci JA i stavi srce Ajde Pogani.. ideje na sunce..dok ovo ono..sneg ce da padne .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...