Jump to content

Moto Zajednica

Never ride faster than your gu

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

simpaticno, ali ovo nam nista ne govori o tebi.

ajde lepo se predstavi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Definitivno dobra izjava, ali je trebala da usledi tek nakon sto napises nesto o sebi ;).ajde ajde, svi smo mi to prosli, nece da boli :)

• U prolazu, 50 postova

Ljudi da li je moguce da ste toliko nestrpljivi da procitate par redova o osobi koju i ne poznajete? :shock: Lakse malo sa kritikama :wink:

Imao sam problema sa pristupom sajtu pa zato nisam nesto vise o sebi napisao...

Motor volim zbog osecaja slobode dok sam na njemu, izuzetne pokretljivosti, vetra u kosi i sto me zabole k.r..c za sve probleme dok krstarim putevima( dobro ne bas uvek putevima)...

Trenutno vozim Yamahu R6, meni trenutno najlepsi motor.

Resih da mi nick bude Achilles=Ahil ne zato sto mi je Bred Pit omiljeni glumac(nije!), vec zato sto pre mesec dana zestoko sjebah tetivu (Ahilovu). Bio na operaciji, sada sam u gipsu i sledeca tri meseca sam zakucan za krevet, tako da cemo se dosta druziti, nazalost, za sada samo preko neta...

P.S. Nadam se da cu dosta citati o vasim voznjama, jer mi samo to preostaje... Sada VI povucite komentare da trebam da se predstavim kako dolikuje :twisted:

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV
Ljudi da li je moguce da ste toliko nestrpljivi da procitate par redova o osobi koju i ne poznajete? :shock: Lakse malo sa kritikama :wink:

Imao sam problema sa pristupom sajtu pa zato nisam nesto vise o sebi napisao...

Motor volim zbog osecaja slobode dok sam na njemu' date=' izuzetne pokretljivosti, vetra u kosi i sto me zabole k.r..c za sve probleme dok krstarim putevima( dobro ne bas uvek putevima)...

Trenutno vozim Yamahu R6, meni trenutno najlepsi motor.

Resih da mi nick bude Achilles=Ahil ne zato sto mi je Bred Pit omiljeni glumac(nije!), vec zato sto pre mesec dana zestoko sjebah tetivu (Ahilovu). Bio na operaciji, sada sam u gipsu i sledeca tri meseca sam zakucan za krevet, tako da cemo se dosta druziti, nazalost, za sada samo preko neta...

P.S. Nadam se da cu dosta citati o vasim voznjama, jer mi samo to preostaje... Sada VI povucite komentare da trebam da se predstavim kako dolikuje :twisted:[/quote']

Bravo !

Dobrodosao !!! :D:D:D

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

brz oporavak . I znaci u junu idemo na voznju. Da ti ovi dani brzo i zanimljivo prodju, potrudicemo se :pivo:

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Evo ja povlacim kritike sto sam te napao za predstavljanje, i za uzvrat cu da se iskupim tako sto mogu da ti "pricuvam" motor dok se ti oporavljas :D:P

Zelim ti da sto pre smestis dupe u sediste svog ljubimca! ;) pozz

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Dobrodošao! Proæi æe to,ne brini ...i ja sam prije dvije godine imao slièno sr..nje,opravili me na Banjici "svaka im èast".Sada je u redu.Ako veæ nisi, pokušaj da nabaviš "plastièni gips",mnogo je lakši i uopšte..super je.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja