Achilles 1 Napisano Mart 5, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Never ride faster than your guardian angel can fly Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 5, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan simpaticno, ali ovo nam nista ne govori o tebi. ajde lepo se predstavi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 5, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno dobra izjava, ali je trebala da usledi tek nakon sto napises nesto o sebi .ajde ajde, svi smo mi to prosli, nece da boli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano Mart 6, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je moguce da ste toliko nestrpljivi da procitate par redova o osobi koju i ne poznajete? :shock: Lakse malo sa kritikama :wink: Imao sam problema sa pristupom sajtu pa zato nisam nesto vise o sebi napisao... Motor volim zbog osecaja slobode dok sam na njemu, izuzetne pokretljivosti, vetra u kosi i sto me zabole k.r..c za sve probleme dok krstarim putevima( dobro ne bas uvek putevima)... Trenutno vozim Yamahu R6, meni trenutno najlepsi motor. Resih da mi nick bude Achilles=Ahil ne zato sto mi je Bred Pit omiljeni glumac(nije!), vec zato sto pre mesec dana zestoko sjebah tetivu (Ahilovu). Bio na operaciji, sada sam u gipsu i sledeca tri meseca sam zakucan za krevet, tako da cemo se dosta druziti, nazalost, za sada samo preko neta... P.S. Nadam se da cu dosta citati o vasim voznjama, jer mi samo to preostaje... Sada VI povucite komentare da trebam da se predstavim kako dolikuje :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je moguce da ste toliko nestrpljivi da procitate par redova o osobi koju i ne poznajete? :shock: Lakse malo sa kritikama :wink: Imao sam problema sa pristupom sajtu pa zato nisam nesto vise o sebi napisao... Motor volim zbog osecaja slobode dok sam na njemu' date=' izuzetne pokretljivosti, vetra u kosi i sto me zabole k.r..c za sve probleme dok krstarim putevima( dobro ne bas uvek putevima)... Trenutno vozim Yamahu R6, meni trenutno najlepsi motor. Resih da mi nick bude Achilles=Ahil ne zato sto mi je Bred Pit omiljeni glumac(nije!), vec zato sto pre mesec dana zestoko sjebah tetivu (Ahilovu). Bio na operaciji, sada sam u gipsu i sledeca tri meseca sam zakucan za krevet, tako da cemo se dosta druziti, nazalost, za sada samo preko neta... P.S. Nadam se da cu dosta citati o vasim voznjama, jer mi samo to preostaje... Sada VI povucite komentare da trebam da se predstavim kako dolikuje :twisted:[/quote'] Bravo ! Dobrodosao !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 6, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Tetivu! ps.brz oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Mart 6, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak . I znaci u junu idemo na voznju. Da ti ovi dani brzo i zanimljivo prodju, potrudicemo se :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 6, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 6, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i povratak u sedlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Mart 6, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Mart 6, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ahile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Mart 6, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao koja noga? bez zadnje kocnice se i moze, al bez menjaca-nikako. :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja povlacim kritike sto sam te napao za predstavljanje, i za uzvrat cu da se iskupim tako sto mogu da ti "pricuvam" motor dok se ti oporavljas Zelim ti da sto pre smestis dupe u sediste svog ljubimca! pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Proæi æe to,ne brini ...i ja sam prije dvije godine imao slièno sr..nje,opravili me na Banjici "svaka im èast".Sada je u redu.Ako veæ nisi, pokušaj da nabaviš "plastièni gips",mnogo je lakši i uopšte..super je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Mart 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...