Jump to content

Moto Zajednica

pregorela sijalica u migavcu de naci?

Recommended Posts

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: GSXR K5

kao sto rekoh sijalica je 12v 21w, 9mm s jednim vlaknom obicna LAMPA-58121.jpg i nigde ne mogu da nadjem u Mitrovici, studiram u NS mada u tu ne znam ni gde da pogledam ako neko  moze da me uputi na neku ulicu ili negde u NS de da trazim, bio bih zahvalan!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ja sam imao isti problem. Resio sam budzenjem. Dakle bilo koja sijalica tih karakteristika, a da moze da stane unutra. Ja sam stavio onu "ubodnu". Unutra se ne vidi da je budzeno, a žmiga  ;)

• Hronični Motociklopata, 7399 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

i meni treba ista, imam one karbon-look migavce iz Louis-a, isto nigde nemogu da nadjem sijalicu, pa sam privremeno nabudzio neku od 5w i budjavo radi, ali radi

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Mozes pogledati na futoskom putu, preko puta jugoalata. Ja sam juce tu uzeo sijalicu za far. Moto radnja.... A valjda bi trebalo da bude u nekim auto radnjama....

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: GSXR K5

i meni treba ista, imam one karbon-look migavce iz Louis-a, isto nigde nemogu da nadjem sijalicu, pa sam privremeno nabudzio neku od 5w i budjavo radi, ali radi

da da to su ti migavci karbonski, naci nece smetati ako je manje od 21w? kontam da ako nema tu toj moto radnji na futoskom putu i procesljacu jos par auto delova i pumpe po NS, ako nista stavljacu i ja tu ubodnu naso sam na jednoj pumpi ubodnu al nisam zapamtio koliko je wati bila. hvala za resenje :D

• Drug član, 1082 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Probaj kod Darka 064/3526186 na Klisi a ako ne,ima i neka prodavnica negde na Telepu (ne halogen) samo sam zaboravio ime ali inače kada sam tražio neke specifične sijalice momci iz Halogena su me tamo uputili pa probaj potražiti...

• Hronični Motociklopata, 7399 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

da da to su ti migavci karbonski, naci nece smetati ako je manje od 21w? kontam da ako nema tu toj moto radnji na futoskom putu i procesljacu jos par auto delova i pumpe po NS, ako nista stavljacu i ja tu ubodnu naso sam na jednoj pumpi ubodnu al nisam zapamtio koliko je wati bila. hvala za resenje :D

nece mu nista smetati, samo sto ce dosta slabije da radi nego ona ostala 3 migavca i malo ce da poremeti brzinu zmiganja, to jest brze ce zmigati jer je slabija sijalica

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

provereno ima u BGD u peke pavlovica 10 metara pre boban sajli , vec je neko dao link ja sam kupovao kod njega kad su mi zbog reglera pocrkale sijalice na celom motoru ... ako se nevaram osramove su i mislim da je 200din komad , inache jako chudna sijalica i niko je ne drzi po radnjama , ima slichna u adi kompaniju posle ade prodaju delove za kineske skutere samo shto je kineska i koshta 70dinara ... al poshto se teshko nameshta nisam hteo da eksperimentishem

• U prolazu, 3 postova

Slucajno drzim prodavnicu auto delova i imam h21 sijalice ,ali nisu ni malo jeftine.Inace sam u Kragujevcu pa ako neko ide ovamo neka se javi.

Ako se u medjuvremenu ne snadjete.

• Svrati ponekad, 217 postova

ja sam uzimao na bubanj potoku kod coveka sto prodaje osram sijalice, 5e je jedna, i imam trenutno kod sebe dve sijalice, kupio za drugara za migavce, a on prodao motor...

• Svrati ponekad, 220 postova
  • Motocikl: Bev 2oo

Bajata tema, al' taze problem. Potrebna ovakva sijalica pa ako neko ima broj telefona ili neki link gde ima da se kupi bio bih zahvalan 1zdravo.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja