Nemkec 3 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh sijalica je 12v 21w, 9mm s jednim vlaknom obicna i nigde ne mogu da nadjem u Mitrovici, studiram u NS mada u tu ne znam ni gde da pogledam ako neko moze da me uputi na neku ulicu ili negde u NS de da trazim, bio bih zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem. Resio sam budzenjem. Dakle bilo koja sijalica tih karakteristika, a da moze da stane unutra. Ja sam stavio onu "ubodnu". Unutra se ne vidi da je budzeno, a žmiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10666 Napisano Februar 23, 2010 Hronični Motociklopata, 7399 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba ista, imam one karbon-look migavce iz Louis-a, isto nigde nemogu da nadjem sijalicu, pa sam privremeno nabudzio neku od 5w i budjavo radi, ali radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes pogledati na futoskom putu, preko puta jugoalata. Ja sam juce tu uzeo sijalicu za far. Moto radnja.... A valjda bi trebalo da bude u nekim auto radnjama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba ista, imam one karbon-look migavce iz Louis-a, isto nigde nemogu da nadjem sijalicu, pa sam privremeno nabudzio neku od 5w i budjavo radi, ali radi da da to su ti migavci karbonski, naci nece smetati ako je manje od 21w? kontam da ako nema tu toj moto radnji na futoskom putu i procesljacu jos par auto delova i pumpe po NS, ako nista stavljacu i ja tu ubodnu naso sam na jednoj pumpi ubodnu al nisam zapamtio koliko je wati bila. hvala za resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a šta je sa famoznim www.farel.rs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10504 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Darka 064/3526186 na Klisi a ako ne,ima i neka prodavnica negde na Telepu (ne halogen) samo sam zaboravio ime ali inače kada sam tražio neke specifične sijalice momci iz Halogena su me tamo uputili pa probaj potražiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10666 Napisano Februar 23, 2010 Hronični Motociklopata, 7399 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba ista, imam one karbon-look migavce iz Louis-a, isto nigde nemogu da nadjem sijalicu, pa sam privremeno nabudzio neku od 5w i budjavo radi, ali radi da da to su ti migavci karbonski, naci nece smetati ako je manje od 21w? kontam da ako nema tu toj moto radnji na futoskom putu i procesljacu jos par auto delova i pumpe po NS, ako nista stavljacu i ja tu ubodnu naso sam na jednoj pumpi ubodnu al nisam zapamtio koliko je wati bila. hvala za resenje nece mu nista smetati, samo sto ce dosta slabije da radi nego ona ostala 3 migavca i malo ce da poremeti brzinu zmiganja, to jest brze ce zmigati jer je slabija sijalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan provereno ima u BGD u peke pavlovica 10 metara pre boban sajli , vec je neko dao link ja sam kupovao kod njega kad su mi zbog reglera pocrkale sijalice na celom motoru ... ako se nevaram osramove su i mislim da je 200din komad , inache jako chudna sijalica i niko je ne drzi po radnjama , ima slichna u adi kompaniju posle ade prodaju delove za kineske skutere samo shto je kineska i koshta 70dinara ... al poshto se teshko nameshta nisam hteo da eksperimentishem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko_kg 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno drzim prodavnicu auto delova i imam h21 sijalice ,ali nisu ni malo jeftine.Inace sam u Kragujevcu pa ako neko ide ovamo neka se javi. Ako se u medjuvremenu ne snadjete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 24, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Najlon pijaca - nedeljom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao na bubanj potoku kod coveka sto prodaje osram sijalice, 5e je jedna, i imam trenutno kod sebe dve sijalice, kupio za drugara za migavce, a on prodao motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi, naso je moj matori negde u medju vremenu, pitacu ga de je kupio mozda nekom pomogne ova tema kasnije. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Bajata tema, al' taze problem. Potrebna ovakva sijalica pa ako neko ima broj telefona ili neki link gde ima da se kupi bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...