enduras 4 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam kawasaki klx 650 treba mi neki top da zamenim standardni da li mi neko mozae pomoci da nadjem,kupim neki koi bi mi odgovarao za moj tip motora.poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljanje znači da se predstaviš ko si i šta si, šta voziš... a ovo je za male oglase, kupujem ili za opšte teme. Aj sad iz početka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...