rysta motorista 7 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan R1 99g registrovan do 31.05.10 presla 49000 km.Gome na 70% bez ulagaja za sezonu cena 3500e.Tel 063 1566560 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto spamujem oglas, ali ovo je stvarno najlepsa R1 koju sam video. Svaka cast i srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan zaista extra izgleda,srećno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor Jbg, kriza. Lepo mi je tata govorio, trebalo je da budem bandit... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je da se nelazemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motor ,stvarno dobro ocuvan...Bar po slikama. Samo ja mislim da ovaj rep ide od 2001 godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ovaj rep je od 1999 godine,posle njega ide onaj sa stop svetlom u samom spicu repa,takozvani "lastin rep",ovo je prvi model r1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao R1 '99 i fabricki ram je sive boje (srebrne), a ne crne.. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao R1 '99 i fabricki ram je sive boje (srebrne), a ne crne.. ??? Da, crni ram je od 2002. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj rep je od 1999 godine,posle njega ide onaj sa stop svetlom u samom spicu repa,takozvani "lastin rep",ovo je prvi model r1 Ali stari tip r-1 ima dve vrste repa spicasti ( novi ) i ravni stari tip od 98 do 2001. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Bagi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ovaj rep je od 1999 godine,posle njega ide onaj sa stop svetlom u samom spicu repa,takozvani "lastin rep",ovo je prvi model r1 Ali stari tip r-1 ima dve vrste repa spicasti ( novi ) i ravni stari tip od 98 do 2001. jes majku mu...izvinjavam se,kasnije sam malo vise istrazivao i... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan LEPO LEPO SVASTA VI NESTA ZNATE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cimaj na tel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cek bre zar nisi ti upravo uzeo ovaj motor i vec ga prodajes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nece svaki put da se hvali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan NIJE MOJ A I NIJE ZA HVALIT SUKAC JE ZA HVALIT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOZE I AUTO ALI MANJE KUBIKAZE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tebi manja kubikaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA 3000E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan sombor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...