djole grunf 100 Napisano Februar 11, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem punjac za akumulatore 12v 1000mA idealan za sporohodno punjenje akumulatora ima signalizaciju za prazan akumulator i kad je dopunjen.Ugradjen mu je i kompresor za pumpanje guma ali on moze da radi samo kad je prikacen na akumulator,tako da ga mozete kontrolisano i prazniti sto je dobro po neaktivnu bateriju u toku zime . Ima i prikljucak za auto upaljac pa se moze koristiti i kao adapter za napajanje stvarcica koje rade na 12v poput navigacije itd. Sve u svemu zgodna kucna sprava za kondicioniranje moto baterije i dopumpavanje guma.Ako je neko zainteresovan moze ponuda na pp. Cena sitnica 2000 dindzi.Toliko sam ga ja platio na Bubnju ali mi je u medjuvremenu vracen moj koji sam pozajmio drugaru prosle godine i oplakao :Dzahvaljujuci pozrtvovanosti mog pozajmljivaca imam dva! ;D Spravicu sam proverio na SVOM akumulatoru ispravna!! A za malu doplatu od jos 1000 din mozete gledati TV i puniti akomulator a ako nestane struje mozete ga gledati i preko moto baterije Multifunkcijonalno zar ne!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...