Blue Rider 9 210 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem QINGQI 250 (JEZDIMIR) 2007 godište prešao 20 000 km o ceni čemo se dogovarati ako imaš želju da ga udomiš i jezdiš dalje sa njime. Kupljen nov u Novom Sadu na moje je ime registrovan do 29. 04.10. u dobrom stanju prodaje se zbog kupovine jačeg motora Honde vt 600 Shadow. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog mrzi da piše a voli da priča a interesuje ga evo broj telefona za informacije 064 23 94 001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj motor nekoliko puta u Begecu, cak sam se divio i fenomenalnom reshenju naslonu za ledja. Motor je zaista ocuvan i lepo se cuje. Sreco sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još slika i zamalo da se Jezdimir ubije kad sam ga nameštao za slikavanje neda se prodat ali ubedio sam ga da če otič u fine ruke ili noge. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Čeka kupca ili prolječe pa kupce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Oču da prodam njega (Qingqa) a da kupim nju (Honda) ajde došlo prolječe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se dopada. Ajd zvacu te od nedelje jedan dan, pa da dodjem i pogledam motor. Samo da bude lep dan. Ne gledam za sebe, vec za drugog . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli Lijo dodji a inače je Jezdimir odustao od sestre i dobio brata Plavog Jezdimira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jezdimir se udomio u dobre ruke kod Nenada iz Loznice Sretno ga vozio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 5, 2010 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Blue Rider-u,Jezdimir mi se bas uvukao pod kozu.Jedva cekam neku voznjicu da se bolje upoznamo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...