Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem jaknu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: XT

Kao sto naslov kaye kupujem jaknu do 100 tinak evra, pozeljno crna i velicina odprilike m ili l, moze zamena i za moju kacigu Nolan N101 flip-up

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900RR

Moada i nije,ja sam prilicno mrsav pa mi je malo velika,aj mi posalji koliko si visok i tezak pa cu ti reci tacno...

• U prolazu, 72 postova

žarko....ako hoćeš da te rešim rpoblema,može da mi daš onu žutu ixon ako je nisi prodao,a da ti dam moju wintex,jeste da je sivo crna....više sivo nego crno......skroz nova,zimski uložak,svi protektori,rukavi na skidanje..................meni je extra,i ne bih je dao ni za šta,ali si mi jako pobudio želju sa žutom jaknom.......razmisli pa ako ta zanima...da ti šaljem slike .......

plan mi je bio da kupim od tebe ixon,i da ostavim i ovu moju.....ali trenutno je finansijski neizvodljivo ;)

Moada i nije,ja sam prilicno mrsav pa mi je malo velika,aj mi posalji koliko si visok i tezak pa cu ti reci tacno...

visok 173 i 81 kg atletske gradje

Ja sam 180 visok i oko 70kg,i siroka mi je u struku inace sve ostalo mi je taman,jedino da je probas pa  da vidis,kazi mi samo odakle si ti?

žarko....ako hoćeš da te rešim rpoblema,može da mi daš onu žutu ixon ako je nisi prodao,a da ti dam moju wintex,jeste da je sivo crna....više sivo nego crno......skroz nova,zimski uložak,svi protektori,rukavi na skidanje..................meni je extra,i ne bih je dao ni za šta,ali si mi jako pobudio želju sa žutom jaknom.......razmisli pa ako ta zanima...da ti šaljem slike .......

plan mi je bio da kupim od tebe ixon,i da ostavim i ovu moju.....ali trenutno je finansijski neizvodljivo ;)

prodao sam ixon odnosno poklonio skoro, zavrnuo me je jedan clan sa foruma ali tako mi treba kad verujem svakom da sam znao da ce tako ispasti bolje da sam je tebi poklonio jer i ona i GS se odlicno slazu jedno sa drugim...ako ti nije tesko posalji mi fotke tvoje jakne da vidim ako mi odgovara da jurim takvu

Ja sam 180 visok i oko 70kg,i siroka mi je u struku inace sve ostalo mi je taman,jedino da je probas pa  da vidis,kazi mi samo odakle si ti?

ja sam iz Žagubice a ti iz Valjeva koliko vidim daleko smo a to bez probe ne bih smeo da uzmem. Ixon mi je bila mislim L

Ova je Xl,mogu da ti izmerim dimenzije rukava,struka,duzine jakne i sl. pa ti vidi onda dal bi ti odgovarala....

• U prolazu, 72 postova

prodao sam ixon odnosno poklonio skoro, zavrnuo me je jedan clan sa foruma ali tako mi treba kad verujem svakom da sam znao da ce tako ispasti bolje da sam je tebi poklonio jer i ona i GS se odlicno slazu jedno sa drugim...ako ti nije tesko posalji mi fotke tvoje jakne da vidim ako mi odgovara da jurim takvu

poslaću ti koji dan......

veruj mi na reč,cena-kvalitet.......mnogo poznatije marke ne daju ni pola kvaliteta za duple pare......

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Imam dainese jaknu,ubij me ne znam koja velicina,trenutno nemam slike ali cu prikaciti,jakna 5 puta obucena,crna boja ima  postavu,prodajem je jer sam uzeo novu plus imam jos jednu. Inace ima 90 kg i 184 visok a nesto mi je manja. Radim u Bg-u pa ti je mogu doneti da pogledas. Cena 100 evra 063/8123324 Stevan

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja