sszgo 10 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozz zamenio sam svecice i one su bile braon boje pri vrhu (kao boja rdje) ako ista znaci iridijumske su bile e sad, sta znaci ta boja svecica, bese moze biti bela, crna i braon ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Svetlo braon je dobra, kad vuce na crno trosi ulje.....mada belo braon je OK.............imao sam prilike videti boju rdje i verovao ili ne rezervoar je bio rdjav...sto nije slucaj kod tebe Ima slika sa objasnjenjima koja boja je sta...verovatno ce je neko okaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa tako nekako, svetlo braon, znaci sve ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde sve ce ti se kasti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Eto vec je stigao odgovor u slici i reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da je normal u pitanju moracu da izanaliziram u detalje... ono sto sam primetio je da je iridijumska iglica za dlaku kraca nego na novima, ali i dalje izgleda skroz ok jel te stare bacam ili mogu nekome da poklonim, pretpostavljam ako ih neko stavi umesto obicnih bolje ce da rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa najveca prednost iridijumskih je shto dosta duze traju.. shto da ih bacash,nekome ce svakako koristiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne ja moje svecice nisam promenio ni jednom od kad sam kupio motocikl......ima ih dve i jbg. rade.....menjao sam svasta lanac bregaste, kvacilo otvarao masinu ali svece me nisu interesovale........pomalo me sramota sto za 30000 nisam promenio A te tvoje sszgo bi mi bile vecne hahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan iridijumske dosta duze traju,ja da imam novca ja bih odmah kupio sebi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 27, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod trulog kapitalizma, kupujem iridium svećice za varadero. 1 kom DENSO IJR8B9 = 36,27 €...........trgovina Honda AS Domžale..................http://www.as-domzale-motoc.si/ 1 kom NGK DPR8EIX-9 = 14,53 €..........internetna ponuda SLO.................https://www.herkules.si/index.php?categoryID=606&search=1&search_name=DPR8EIX-9&search_price_from=&search_price_to=&search_in_subcategory=1&advanced_search_in_category=Najdi%21 4 kom NGK DPR8EIX-9 + poštarina = 32,68 €.............Ebay UK.............http://cgi.ebay.co.uk/NGK-IRIDIUM-IX-SPARK-PLUG-DPR8EIX-9-DPR8EIX9-No-2202_W0QQitemZ290308809008QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4397c0e130 J.b. lud zbunjenog ili obrnuto ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan poklanjam kome treba, ali sikljucivo licno preuzimanje u bg, nemam zivaca da saljem postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bih uzeo,nego necu nishta od yamahe da stavljam,chuo sam da se mnogo kvare.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde sve ce ti se kasti.... E,bre ...mogao si ovo ranije da postavis... a mi verglali 6 sati! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini boja ovih svecica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa normalna je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...