vlajko 2670 Napisano Mart 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo motorce.Ima jos jedan u Zajecaru perfektno stanje spustio covek na 1.5 i nista.. Jeli moguce da za godinu dana padne cena hiljadu evra i ljudi ne mogu da prodaju masine..Suvise toga je uslo ili su se ljudi stisli a ustvari nemaju...Mozda se meni posreci sa prodajom boldorke al nista dok ne vidim kesh..mnogo lazu ljudi, tamte-vamte kamioni avioni a na kraju daj cigaru :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko...pa sam si sebi i odgovorio na postavljeno pitanje ,,,,,,,prvo nema zivog novca nigde a drugo cinjenica je da se proteklih 2 godine(koliko ja licno pratim)uvezlo jako mnogo motora pa su ih cak uvozili likovi koji nisu nikad ni seli a kamo provozali motor misleci pri tome da je to jako unosan i brz nacin zarade ...ne pricam napamet jer sam sa par njih i pricao i licno su mi tako rekli ...mada su retki koji to hoce da iskreno i priznaju... Tako se dolazi u apsurdnu situaciju da su sada jeftiniji motori u Srbiji nego da ga uvezes!! Cinjenica da su trgovci polovnih motora nagurali dosta motora a da je kriza koje ce po svemu jos dosta dugo trajati dosli sada u situaciju da daju motore skoro po ceni koliko ih je kostala preko (a ima sve vise takvih slucajeva )obara i cene bajkerima koji prodaju svoj licni motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ko ume da ceka kupice tek motore po boljim cenama koje neumorno padaju cak apsurdno sto je bliza sezona cene umesto da skacu padaju !!! dobro za one koji kupuju lose za one koji prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan da,ako neko bude strpljiv do septembra mozda ja i poklonim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan da,ako neko bude strpljiv do septembra mozda ja i poklonim motor. Imam zenovsko strpljenje ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja prodam svoj SAAB 9-5 KUPUJEM SIGURNO, i Zvao sam te... Prichali smo... Samo da ja prodam Auto! Da imam sad kod sebe bar 1000 da ti dam da vidish da sam ozbiljan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan TAZZ Da imam sad kod sebe bar 1000 da ti dam da vidish da sam ozbiljan... bas o tome se i radi sto nam verujem vecini nas obicnih gradjana sad 100e kao 1000 nikad gora situacija nije bila da se ustedi a kamo da zaradi 1000eu uzas !! ipak mislim da je nama bajkerima najteze pala kriza .kome jednom benzin udje u nos tesko se oslobadja tog zadovoljstva bar meni.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja prodam svoj SAAB 9-5 KUPUJEM SIGURNO, i Zvao sam te... Prichali smo... Samo da ja prodam Auto! Da imam sad kod sebe bar 1000 da ti dam da vidish da sam ozbiljan... Tazz, jel si prodao kola? ;D Daj neki link od oglasa ako imas pa da nudim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Mart 28, 2010 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan SAAB 9-5 SW 2.0 Turbo Nadam se da cu ga prodati na Vreme da uzmem ovo tvoje Sokocalo... ;D Pozdrav Igor aka TAZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Druze... telefon mi je sad drugi... Onaj mi dushmani iskljuchili, posvadjao sam se sa TELEKOMOM... Telefon mi je 065/505-77-56 Igor aka TAZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Mart 31, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan PRODATA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...