davidoff 27 Napisano Januar 24, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem tri kacige: 1-ZPF kaciga kineske proizvodnje velicine L,kupljena pre par meseci nosena mozda 3 puta sa podkapom,stanje,nova,bez ostecenja! Kaciga ima neku homologaciju obzirom da se ne razumem u to slikao sam pa vi vidite znaci li vam to ista! Cena:25e ili 2500din 2-KW[/b] kaciga ili ti Keeway takodje kineska kaciga velicine L,kupljena ovde na forumu pre 7-8 meseci,nosena prosle sezone,u odlicnom je stanju nema ostecenja! Takodje ima neku homologaciju pogledajte sliku! Cena:20e ili 2000din 3-Shoei kaciga je velicine XL (mada ja nosim L-59-60cm) stara Bog zna koliko u prilicna losem stanju,vizir je izgreban,farbana je,kopca je neka kineska prisivena,iznutra je ok stanje postava nije izlizana! Cena:20e ili 2000din Sto se velicna tice ja nosim 59-60 i sve su mi taman! Cene su u principu fiksne osim ako neko ne kupi sve tri kacige onda moze da ih dobije za 50e,od zamena me interesuje neka kvalitetnija kaciga u L velicini,gladijator,pantalone ili sl. uz moju doplatu! Kacige se nalaze u Beogradu! Sve informacije na PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 24, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan jos..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan offtopic a kad si uzeo motor, konacno, posle svih onih ispitivanja dobro je, hornet , najbolji izbor od onoga ponudjenog btw shoie cak dobro izgleda na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 25, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan offtopic a kad si uzeo motor, konacno, posle svih onih ispitivanja dobro je, hornet , najbolji izbor od onoga ponudjenog btw shoie cak dobro izgleda na slikama Stigao je pre par meseci u novembru! I ja mislim da je najbolji izbor! Pa ne izgleda lose ali je u dosta losem stanju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 26, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Otisao ZPF a SHOEI je rezervisan do veceras! KW aktuelan! EDIT: Otisao i SHOEI! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ode i ti u preprodavce cccccccc cccccc ccccc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 27, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ode i ti u preprodavce cccccccc cccccc ccccc Banano! EDIT: Otisao i KW,hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...