PECA BMW 1121 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Svi vo Makedonija!!! ;D jeeeeeeeeee ajde dolazite ako treba odtavi cu vam i broj za kontakt:D ostavi kontakt i ako ne dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan pa sram te bilo neznas u koi grad je moj moto klub pa skopje bre zna se ..... Da, ih, Pero, nemaš pojma...!! aj ja cu da vas cekam a vi se lepo provedite u mariovo:( A za ovo, lako rešljivo, ima mesta pozadi... ima mjesta kazes a ko ce da me vozi velika sam ko dva lista od dnevni pecat:D Evo ja te mogu vozam...video sam te paaaaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vozice te Tomo,on ima veliki,veliki motor i puno mesta pozadi, za nuzdu mozes i kod mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 21, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Slavko!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Mirko!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan Svi vo Makedonija!!! ;D jeeeeeeeeee ajde dolazite ako treba odtavi cu vam i broj za kontakt:D ostavi kontakt i ako ne dolazimo evo ti ga na +389 76551615 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan pa sram te bilo neznas u koi grad je moj moto klub pa skopje bre zna se ..... Da, ih, Pero, nemaš pojma...!! aj ja cu da vas cekam a vi se lepo provedite u mariovo:( A za ovo, lako rešljivo, ima mesta pozadi... ima mjesta kazes a ko ce da me vozi velika sam ko dva lista od dnevni pecat:D Evo ja te mogu vozam...video sam te paaaaa.... sta paaaaaaaa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi na imamo svi fejs sta se tu prepucavate ako neko zeli prisivak evo vi moj face pa mi dajte podatke choper tatu bitc h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 21, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi na imamo svi fejs sta se tu prepucavate ako neko zeli prisivak evo vi moj face pa mi dajte podatke choper tatu bitc h Kakav face, ja vidim samo back... ok, ne smeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi na imamo svi fejs sta se tu prepucavate ako neko zeli prisivak evo vi moj face pa mi dajte podatke choper tatu bitc h Kakav face, ja vidim samo back... ok, ne smeta... ne lupetaj tomo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 21, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi na imamo svi fejs sta se tu prepucavate ako neko zeli prisivak evo vi moj face pa mi dajte podatke choper tatu bitc h Kakav face, ja vidim samo back... ok, ne smeta... ne lupetaj tomo To je kao gluvom da si rekla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi na imamo svi fejs sta se tu prepucavate ako neko zeli prisivak evo vi moj face pa mi dajte podatke choper tatu bitc h Kakav face, ja vidim samo back... ok, ne smeta... ne lupetaj tomo To je kao gluvom da si rekla.... primecuje se to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...