djura 28 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo maila koji mi je upravo stigao: ------------------------------------------------ De si ribo evo ti par slikica......nema motora na koji nisam seo......ovako ducati novi jebe kevu, sto se izgleda tice i udobnije je od svih ostalih (r,rr,gsxr).....strom nije los, ali to je vec za matore ljude kojima se slabo dize kita ali mi je nekako sve bolji i bolji......ali najbolji motor ubedljivo, koji bi gledo da uzmem, BMW k1200S....ONO NE DA JE UDOBNO NEGO JEBE KEVU.....bas sam malo pre pricao sa dejanom (to je RSV sa foruma prim.prev )....za mene malo veceg coveka nikad bolji bajk.....tako da posalji neke repa da stavim dobar down za bembaru, pa kad dodjes da me posetis da te provozam........ ------------------------------------------------- Svidja mi se opaska za Stroma....podsetice me treba da ga ubijem kad odem tamo....ali sta zna dete sta je pravi motor...on se jos uvek lozi na ove komarce od 160kila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe masine, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovo su bas motori za pistu a grijeh za nase ceste,jer se po nasim cestama ne moze iskoristiti pola njihove snage,znaci idealno za sminkere ali sve u svemu prave masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma i neæe on to da vozi po našim putevima, veæ u USA. makine su stvarno extra, nemam reèi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Nema motora na koji nisam seo" PLEASE DO NOT SIT HERE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan evo maila koji mi je upravo stigao: ...strom nije los' date=' ali to je vec za matore ljude kojima se slabo dize kita ali mi je nekako sve bolji i bolji...[/quote'] Nisko.... Znaèi svo koji voze stromove su "opušteni"... Meni je i bilo sumnjivo jer ste prièali kako morate da ugraðujete rol barove jer svako ko ima stroma ,citiram, "lako se desi da mu padne"... :thumbsdown: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 16, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo maila koji mi je upravo stigao: ...strom nije los' date=' ali to je vec za matore ljude kojima se slabo dize kita ali mi je nekako sve bolji i bolji...[/quote'] Nisko.... Znaèi svo koji voze stromove su "opušteni"... Meni je i bilo sumnjivo jer ste prièali kako morate da ugraðujete rol barove jer svako ko ima stroma ,citiram, "lako se desi da mu padne"... :thumbsdown: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 20, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U gresima se uziva :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...