leonta11 115 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam malo glup ali ste vi tu da me naucite. Salim se malo, e ovako nameravam u skorije vreme da uzmem ovu igracku NIKON 5000 pa sam odlucio da se konsultujem sa vama da li za ove pare moze da se uzme nesto bolje E da jos nesto da li bi neko mogao da mi objasni sta znac oznake na objektivima tipa 28mm f1.8, 70-200mm f/4L IS, EF 70-200mm f/2.8L, AF 35-135mm 1:3.5-4.5, AF35-70mm 1:3.3-4.5 i tako redom ima ih raznih a ja bas nisam upucen sta ove brojke zance, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan idi na www.dizajnzona.com i prvo čitaj... ima MNOGO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Januar 5, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je D5000 novija verzija D80. Ja imam D80 i oprezadovoljan sam. Aparat je namenjen za naprednije amatere i izuzetno je dobrog kvaliteta. Sa njim mogu da se odrade i neke malo ozbilnije stvarcice. Cini mi se da je Endurac pominjao negde da se malo igrao bas sa tim modelom, pa pitaj njega. Oznake ti govore o ziznoj daljini i otvoru blende. Ima tu jos nekih slova koje oznacavaju seriju i model objektiva. Ima cak o tome i ovde na forumu napisano...Ima tema gde su linkovi za skidanje knjiga iz oblasti fotografije koje dosta mogu da pomognu u ucenju. I naravno skola fotografija Djulijano Bijelic, ima na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...