laband 162 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potreban covek koji moze da mi doveze kawasaki en 500 iz Augsburga ,ja sam ga nasao preko interneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan ima uzicu jedan en 500, 2002 god covek ga kupio 2005 i nije ga vozio motor registrovan presao nesto vrlo malo km. mislim da ga je prodavao za 3600eur ali to je bilo prosle sezone. A sto se tice prevoza soferi uzimaju 150-300 eur kako koji sa papirima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3T racing balosava, nadji ih na netu i zovi.... ili naci ces kontakt i u servisima na forumu.... vec su nasim drugarima dovozili... pozdrav i sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan EN 500 Kawasaki, 2000 godishte, 20 000km, u odlichnom stanju, dodatna oprema,registrovan, cena 3500eur [beograd] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ,ali me zanima samo 1993-1995 godiste,ako nesto ima tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Februar 15, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Imas poruku tamo sam ti ostavio broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar zivi u Minhenu, ali ga pozovi on to inache radi! 9949 1511 84 666 99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto, al` nije na prodaju . Video si ga i sam, znam da ti se mnoooogo svidja. Sale, Laband je dobar decko, za tog iz Minhena mi licno ti garantujes! Kako je po Kg-u? Iz Balosave motor prodat, reci ser Oliveru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto' date=' al` nije na prodaju . Video si ga i sam, znam da ti se mnoooogo svidja. Sale, Laband je dobar decko, za tog iz Minhena mi licno ti garantujes! Kako je po Kg-u? Iz Balosave motor prodat, reci ser Oliveru.[/quote']Znamo da je prodat,zvali smo jer smo hteli da ga ka[arisemo!Jebi ga! A ko je Laband! :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom predanoscu cete kaparisati motor ?????....KAD BRE? Znam da ti nisi kriv, ali do leta nema mnogo! Laband je decko koji je pokrenuo ovaj topik i kupuje en 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na neke èudne okolnosti ,pri mojoj kupovini motora, postoji moguænost da æu nabavljati motore po narudžbini iz Francuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...