shandor 0 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan e ovako...treba da pazarim motor ali se jos nisam odlucio za koji da se opredelim..Imam par kombinacija u planu pa bih zeleo da mi pomognete koliko je god moguce.E ovako-sledeci modeli - cbr 600 f2-3,srad600,fzr600,zxr7 1994-5 ili zx6r iz 1996-7...ako je neko imao iskustwa sa ovim masina pa da podeli samnom neke njihove vrline i mane,kvarovi,odrzavanje itd...ovo ce mi biti drugi motor u vlasnistvu.Pre gsxr750 uljara....H V A L A . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan cbr600f ili srad ostalo su samo problemi i glavobolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan potvrdjujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 25, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan prelep primerak. Veruj mi vredi pogledati. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=37748.msg558606#msg558606 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan hval vam puno...i hvla za onaj primerak 600-tke ali nisam nazalostu mogucnoscu da je kupim...fali mi jos love... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 25, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije da teram vodu na svoju vodenicu ali 600f je i moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan cbr 600 f ili umesto fzr gledaj yzf 600 thundercat isti agregat samo nova evolucija sa malim izmenama u prozivodnji bio od 89-07 sto dosta govori o njemu.Yzf turing,cbr sport turing napadnija pozicija sedenja,malo meksi i bolji za krivine,yzf lepsi od f2-f3 dobar i udoban turing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan a zanimaju me neki najcesci kvrarovi kod zx6r 2001 sa 636 motorom....? HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan cbr600f definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...