ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, i kod mene je 130/80-17 Tourance....malo sam se zaebo :-\ cena oko 116 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo zadnja 140/17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 15, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... A meni treba suncan dan, nekih 20C i NOVE GUMEEEEEE :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan ... A meni treba suncan dan, nekih 20C i NOVE GUMEEEEEE :D ... A meni trebai izgovor da se provozam ;D ;D Vodicu te ja ;D Bio pa znam put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 16, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... A meni treba suncan dan, nekih 20C i NOVE GUMEEEEEE :D ... A meni trebai izgovor da se provozam ;D ;D Vodicu te ja ;D Bio pa znam put. E super a taman da se vidimo i provozamo malo (ala Fruska gora samo duze ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan ... A meni treba suncan dan, nekih 20C i NOVE GUMEEEEEE :D ... A meni trebai izgovor da se provozam ;D ;D Vodicu te ja ;D Bio pa znam put. E super a taman da se vidimo i provozamo malo (ala Fruska gora samo duze ) Pa i ici cemo preko Fruske gore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 16, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ono jes tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u toj sumi zvanoj Fruska G. tako da se javite kad sine sunce i bez Anakkia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 16, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u toj sumi zvanoj Fruska G. tako da se javite kad sine sunce i bez Anakkia Pa i tebi treba nova zadnja guma koliko znam , a put ide preko F.Gore tako da mozemo svi zajedno u Osijek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u toj sumi zvanoj Fruska G. tako da se javite kad sine sunce i bez Anakkia Pa i tebi treba nova zadnja guma koliko znam , a put ide preko F.Gore tako da mozemo svi zajedno u Osijek ;D Ma salim se naravno da mozemo zajedno za Osijek...jedino ako mi se ne pokope kombinacije pa odem za Austriju u shoping u Luis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 17, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u toj sumi zvanoj Fruska G. tako da se javite kad sine sunce i bez Anakkia Pa i tebi treba nova zadnja guma koliko znam , a put ide preko F.Gore tako da mozemo svi zajedno u Osijek ;D Ma salim se naravno da mozemo zajedno za Osijek...jedino ako mi se ne pokope kombinacije pa odem za Austriju u shoping u Luis Osijek je Osijek, al' Bec je Bec ;D Ima jos do odlaska pa cemo se priupitat jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stazem se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...