Misa 2 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu R1 2005 godiste, Akrapovic Titanium Slip-on, presla 14500 crne boje, vlasnik, regularna. Ulje i filter ulja promenjeni,nov akumulator, lamele nove... Od kombinacija me interesuje R1 2009 ili Suzuki GSXR1000 K9 regularni. Telefoni za ostale informacije : 065/8-1234-66 061/717-11-11 Milos msn: pomilos at hotmail dot com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan HITNO!! Zadnja cena za kes je 6300eur i ispod toga ne idem. Ta cena vazi narednih mesec dana, posle toga ide malo gore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ljudi....Ovo u opste nije skupo za R1....Srecno druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nije skupo samo fali para....krizaaaa.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta joj je bilo kad je za 5 godina i 14500 pojela jedne lamele? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to da sam na putu Pancevo - Beograd startovao malo agresivnije i izgoreo ih, to je bilo prvi i poslednji put Eto ako hoces iskreno Nema lazi nema prevare. Motor je placen tacno 8300 eura u septembru 2008, prodajem ga zato sto hocu da kupim R1 iz 2009 ili k9 1000 i to je jedini razlog. Ako ne prodam do proleca, ostavicu za sebe Moze i zamena za nesto jeftinije, auto ili motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ljudi....Ovo u opste nije skupo za R1....Srecno druze! Hvala druze, s obzirom da narod nema pare, trebace mi. Izgleda da sam jedino ja nenormalan da odem i kesiram tolike pare za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Da cena je stvarno niska u poredjenju s drugima. Vredi uleteti ko ima para. Srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi i k8 1000 uz moju doplatu naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Do 1. februara vazi cena za kes 6000 eura. Posle toga vracam na staru cenu. HITNO!!! 061/717-1111 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nova - stara cena 6700 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druze koja je cena 6000 ili 6700? dokle je registrovan motor i da li se vodi na tebe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od prodaje, bar do kraja sezone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...