LuckyVladano 5073 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Pozdrav za sve stanovnike Kalifornije! A da napravimo jednu voznjicu SF-LA negde sredinom marta iduce godine, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da navalim ;D ;D ;D. Posto sam dosta stvari video i naucio na ovom forumu,sad zelim da se na neki nacin oduzim i udjem u tokove druzenja ne samo virtuelno nego i uzivo. Imam zelju da predstavim neka mesta u mom rodnom kraju,za koja mislim da su interesantna za voznju i druzenje,jer ocigledno iz krusevackog kraja ima malo aktivnih forumasa ili ih bar ja nisam upoznao do sad,pa da malo popravim prosek ;D ;D. Rekoh da ne vozim enduro ali ........nema veze. Posto radim u sumskom gazdinstvu iz Krusevca, tacnije na planini Veliki Jastrebac,znam dosta dobrih terena za off voznje i dobru klopu i druzenje.Jastrebac je najsumovitija planina ,i sa najvise izvora pijace vode u ovom regionu.U njenom podnozju nalaze se sela Srndalje,Mala Reka i Krusince u kojima ima uslova za smestaj,a takodje ima i etno kafanica,tacnije kao seoski turizam gde se sprema fantasticna klopa. Smestaj je proslog leta bio 500din po osobi nocenje ali ako se mi sumari umesamo i "podviknemo" mozda se i nesto koriguje ;). Ta spomenuta sela bi odavno zamrla da nije cuvene Ribarske Banje koja je smestena sa druge strane brda. U letnjem periodu radi otvoren bazen sa fontanama,masazom a uvece nocno kupanje(proslo leto 200din nocno) i na kraju lokali i restorani.Putevi po sumi su kamionski ali voda i erozija cine svoje tako da ima preko 30km za off voznju.Ko zeli moze da proba i traktorske vlake koje su koriscene za vucu drva i trupaca pa sad zamislite nasta to lici,ma lomi ruke iz lakata.Jos samo da kazem da su tu i ribnjaci californiske pastrmke pa ko voli ribu imamo i to. Takodje je i pogaca ispod saca jedan od specijaliteta. Gore neko spomenuo selo Djunis i crkvu, pa da kazem da je to usputna stanicana na putu za Ribarsku Banju. Sa druge strane planine je put za Kopaonik. Deonica izmedju Brusa i Brzeca je puna objekata za smestaj i etno restorana,ribnjaka i drugih planinskih obelezja. Za klopu garantujem kvalitet,jer ko proba kopaonicko jagnje ispod saca .............. uh.Sigurno je dosta vas proslo tom deonicom pa znate da je i put krivudav ipravi raj za voznju. Da ne duzim jer ne mogu sve reci a i mrzime da kucam vise. Planiram da u ovu pricu ukljucim i brata od strica VLADA RAJEVICA, inace vice sampiona u motocrossu Srbije,mozda ga neko od vas i poznaje licno. izuzetan je drug sa Sagmajsterom. Eto necu vise, cekam lepo vreme pa da se vidimo da ce Bog. Zanima me kakav je put od Klisurice preko Gornje Bresnice - Bresnickog jezera - Manastira Ajdanovac - Brezana - Suvaje pa do Blace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 7, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da probam jos jednom da pitam pre nego sto izgubim svaku nadu, mada mi gromoglasna tisina u ovoj temi i sama daje odgovor: da li postoji i najmanja namera da se organizuje koja "BJB vikend voznja" u 2017-oj (i kada) ? Naravno da se vozim i van tih voznji, ali se na njima tako lepo provedem da me vilica danima nakon njih boli od smeha. Na tim voznjama je bila idealna prilika da se upoznamo, druzimo i vozimo sa do tada virtualnim drugarima O reliju kroz Srbiju necu ni da pricam. JBG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Jul 7, 2017 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm....uskoro info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16904 Napisano Jul 8, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan I ja veoma zainteresovan za ovakvo jedno druženje i vožnju. Već se i prilično oporavio od povrede i vozim po malo, mislim da ću za nedelju dana da budem u (skoro) punoj formi, pa čekam razvoj događaja oko ove ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 8, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si Ziko kremen-kamen, bio si ti u formi nedelju dana posle povrede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Jul 9, 2017 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 7.7.2017. at 12:50, LuckyVladano je napisao: Ja da probam jos jednom da pitam pre nego sto izgubim svaku nadu, mada mi gromoglasna tisina u ovoj temi i sama daje odgovor: da li postoji i najmanja namera da se organizuje koja "BJB vikend voznja" u 2017-oj (i kada) ? Naravno da se vozim i van tih voznji, ali se na njima tako lepo provedem da me vilica danima nakon njih boli od smeha. Na tim voznjama je bila idealna prilika da se upoznamo, druzimo i vozimo sa do tada virtualnim drugarima O reliju kroz Srbiju necu ni da pricam. JBG... Vidim ja da vas malo punije vise interesuje paprikas uz vozikanje nego sama voznja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 9, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Greska, Dane. Nedostaje mi druzenje, da se vozim mogu i sam ili samo sa sinom.Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 9, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 13, 2017 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 14, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imamo plan, bice voznji i druzenja, posetite nas stand na Moto festu koji se odrzava 21 i 22 Jula u okviru Grocanskih svecanosti i Moto Festa MK Arhangel u Grockoj. Dodjite da se druzimo i prezentujemo planove za Vikend i jednodnevne voznje. Pozdrav, VladaSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 14, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vise informacija imate u temi "Akcije motociklista" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce najverovatnije biti PRVA SLEDECA voznja: Zvoncici, zvoncici, zvone na sav glaaaas... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 30, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano, zašto ne bi lupio šakom o sto i rekao "Taj i taj vikend, idemo na BJB vožnju tu i tu". Ljudi koji mogu će se organizovati i poći, a kako je ovo prilično velika zajednica, mislim da će ekipa biti bogata. Ovako svi čekaju da neko organizuje, i na kraju ništa. Ima maxi skuter vožnjica, ima pojedinačnih vikend avantura, što ne bi bila i BJB vožnja jednom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nisi previse ucestvovao na forumu, pa cu da pretpostavim da ne znas kako BJB voznje funkcionisu. To nisu voznje koje samostalno organizuju BJB clanovi, takvih voznji kada se clanovi samoorganizuju i odu negde na voznju na 1-2-5-10 dana ima koliko hoces, i za dogovaranje takvih voznji sluzi deo "Predlozi za izlete i putovanja". BJB vikend voznja kad neko od admina i drugih "funkcionera" BJBikers-a organizuje voznju, BJB redari vode kolonu itd. Sto se lupanja sakom - nista mi astal nije skrivio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 30, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, to nisam znao, pretpostavka ti je skroz na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 31, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan On 29.7.2017. at 16:06, LuckyVladano je napisao: Ovo ce najverovatnije biti PRVA SLEDECA voznja: Zvoncici, zvoncici, zvone na sav glaaaas... Lucky, planiranje BJB VV je u toku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da cu nekog da povucem za jezik, samo nisam znao koga E sad da nastavim dok ne dobijemo manje diplomatski, a vise konkretan odgovor: a KAD se zavrsava planiranje a pocinje realizacija? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 2, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi samo da udjes u brzu i agresivnu grupu da te ne smore ovi ostali sporaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma izjurio sam se ja u Pirinejima, a ono sto je preostalo, to cu da izduvam u septembru u Dolomitima BJB voznje su za kuliranje i druzenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Avgust 2, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, LuckyVladano je napisao: Ma izjurio sam se ja u Pirinejima, a ono sto je preostalo, to cu da izduvam u septembru u Dolomitima BJB voznje su za kuliranje i druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 3, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2017 at 10:11, LuckyVladano je napisao: Ma izjurio sam se ja u Pirinejima, a ono sto je preostalo, to cu da izduvam u septembru u Dolomitima BJB voznje su za kuliranje i druzenje Skupljali kintu Lakiju za autan,sve ga komarci izujedali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nisam ja vozio brzo sto sam hteo, nego sto sam bezao od komaraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 04/08/2017 at 0:01, sashac je napisao: Skupljali kintu Lakiju za autan,sve ga komarci izujedali... samo nove gume sada kada ih dere do rubova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...