Iron_Floyd 408 Napisano Jun 17, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko za igru u troje ili vishe, ja sam za zamenu plus doplatu, mozda se i nadje neko da mu je afrika dosadila, pa bi u zamenu uzeo moj motor.. jer u moj savrsheno vishe netje biti nishta godinama da se ulaze, sem goriva.. pa da se zavrti neki ringishpil shto se kaze... ovo je samo predlog.. Da prodam ovaj svoj, uzeo bih odma uz doplatu i malku korekciju cene tvoj KLE.. Evo i mog motora http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=60155&trazi=1&ur=1&model=0&tip=cm&m=Honda-CM-125-Custom ima ga i ovde na forumu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za predloge,vrlo su konstruktivni... Mozda ce se neko i javiti... Pozdrav za Novi sad i Beckerek! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Nista? Dobro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutis . Ima nas koji jure neki kes ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje,ledu... :D Malo se i osvezavamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Otisao... Lock... Adio amigos... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...