srdjan73 26 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno su mi na Yamahi prednja 100/90-18, zadnja 120/80-18. Dobio sam pednju 120/70-18 M/C59 BRIDGESTON EXEDRA G601, a zadnju 120/90-18 65H DUNLOP K825 ARROWMAX, molom za savet da li da ih montiram, i šta dobijam sa njima pošto su mi trenutne gume manje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan navodno,kako je meni rekao vulkanizer posto sam i sam hteo na postojecu felnu da stavim siru gumu,dobijam samo na izgledu i prilikom naginjanja cu imati problem...kakav!? ne znam...nisam pitao...jbg...i rekao mi je da ce se brze istrositi nego obicna...zasto!? ne znam jer opet nisam pitao iprosetaj kod nekog vulkanizera koji radi sa motorima nisam ti nista spec pomogao ali cisto da imas neku info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi dobro da je zadnja 130 a prednja 110 ali ako si ovo dobio stavi nece motoru nista da fali a i ti neke razlike mozes osetiti tek na granicnioj voznji za sta taj motor i nije tako da stavi i nebrigaj.Ako se ukaze prilika stavi drugu prednju i super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...