Nikle 44 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Gs 500F 2004.godiste.Odlican,nove gume[obe],akumulator u garanciji,sve na njemu kao novo.Diskovi,plocice lanac,lancanici,sve idealno.Razlog prodaje je kupovina jaceg i veceg motora.Od ulaganja nema ama bas nista.Presao 11000 km. Cena 2900 fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan zaista lep motor,a i cena je korektna.Sa srećom druže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Telefon 064/4447504 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moj san je Ducati 999,jedini motor zbog koga se osecam kao zaljubleni klinja od 15 godina.Kada ga vidim,cujem,sednem na njega,dam mu gas,krenem,osetim tu moc ispod sebe,zaboravim sva ostala prevozna sredstva na 2 tocka,medju koja spada i moj Suzuki.Dao sam rec da nikada vise necu sesti na motor dok ne budem imao para da uzmem nesto italijansko,obavezno 2 cilindra,iz Bolonje,i po mogucstvu crveno.Pogresno misljenje,odmah da vam kazem,ali uvek sam slusao srce,a ne razum.Tako da moj suzuki ko zeli ima za 2500 evra do vikenda,sto je garantovano najbolja ponuda za motor u takvom stanju koja postoji.Ako ga ne prodam do kraja vikenda,bice ponovo na prodaju na prolece,po vecoj ceni.Ko trazi ovu vrstu motora,bolji nece naci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 1250e,sutra idem u kladionicu i pravim kvotu 2,ako prodje,uzimam motor Ovaj motor se isplati kupiti za 2500 pa odmah staviti u oglase na 3000 jer motor sigurno vredi minimum toliko.Ko ima strpljenja da cheka,moze da zaradi 500e za mesec,dva dana nichega.Da imam te pere,ne bih razmishljao ni sekund.Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali te interesuje neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nudite,za sada imam 2 ponude.Sutra idem da se dogovaram sa clanom foruma Aki jer je on ponudio svoju Hondu + doplata.Ako sve bude u redu zavrsicemo posao,ako ne imam ponudu za kes.U svakom slucaju koga zanima motor neka nudi,mada sve zavisi od Akija i njegove Honde.Sutra ce te biti obavesteni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista nije bilo od zamene.Akiju je Suzuki slab,hoce nesto jace.Drugi hoce da mu prodam motor za 2350 kaze nema vise.Motor je i dalje na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor vise nije na prodaju.Prespavace do proleca,pa ce onda u oglase opet,samo po vecoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...