Shesti 3 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, na prodaju jos nesto sitno opreme sto je ostalo...pa ako kome sta treba... Vreca za spavanje (jednom koriscena i oprana) - ekstremno laka, dobre temperature - nemam sliku, ali je zbog gabarita idealna za motor - 25e Pokrivka za motor (indoor - za unutra) - jednom koriscena iz Louisa (nemam sliku), ali je XXL - 10e Stitnici kolena IXS korisceni - 20e Pantalone outdoor sa sniranjem sa strane - malo progorene na jednom mestu od auspuha, ali ne gde mogu da propuste, nosene 3 puta - 35e Tegici karbonski - 10e Rukavice motocross - 10e Sipka kormana - 10e Kaciga mini - 10e Kontakt telefon 064/14-40-400, Ivan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodata sipka kormana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za ove štitnike za kolena. Jel to sa prednje strane neki termo-uložak ili onaj uobičajeni, kruti, protektor od neke gume-plastike šta ti ja znam? I vreća me zanima...Ako ti nije problem, baci na forum samo informaciju o temperaturi komfora i minimalnoj temperaturi pa se čujemo za dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju rukavice, koja su velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 19, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeću ti ja ciradu samo da nije ona siva sa oznakom70 godina Luisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Uzeću ti ja ciradu samo da nije ona siva sa oznakom70 godina Luisa Nije, ona crvena je, za unutra, znaci nije za napolje , samo da stiti motor od prasine i da ne zadrzava vlagu - da ne rdja Javi se na telefon ako ti odgovara, nova je, bukvalno jednom upotrebljena, imam i njenu originalnu kesu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju rukavice, koja su velicina? Izvinjavam se sto nisam napisao - rukavice su 10, ili L, ali su rastegljive i to vrlo lako moze biti broj manje/vise ako je potrebno...najbolje da probas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za ove štitnike za kolena. Jel to sa prednje strane neki termo-uložak ili onaj uobičajeni, kruti, protektor od neke gume-plastike šta ti ja znam? I vreća me zanima...Ako ti nije problem, baci na forum samo informaciju o temperaturi komfora i minimalnoj temperaturi pa se čujemo za dalje. Termo su protektori...znaci da zastite kolena od zime...jako prakticna stvar za hladnije dane...pogotovu kad pocnu kolena ujutru da skripe Za vrecu cu da pogledam...ne znam napamet tip, iz Svedske je vreca...pogledacu...ali kol'ko se secam - jako je topla u odnosu na masu, ali nije za minus temperature....kad dodjem kuci - pogledacu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Termo su protektori...znaci da zastite kolena od zime...jako prakticna stvar za hladnije dane...pogotovu kad pocnu kolena ujutru da skripe Za vrecu cu da pogledam...ne znam napamet tip, iz Svedske je vreca...pogledacu...ali kol'ko se secam - jako je topla u odnosu na masu, ali nije za minus temperature....kad dodjem kuci - pogledacu... Ok. Za vreću čekam za informaciju, a protektore bih došao da pogledam i najverovatnije ispazarim. Čujemo se u toku dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Termo su protektori...znaci da zastite kolena od zime...jako prakticna stvar za hladnije dane...pogotovu kad pocnu kolena ujutru da skripe Za vrecu cu da pogledam...ne znam napamet tip, iz Svedske je vreca...pogledacu...ali kol'ko se secam - jako je topla u odnosu na masu, ali nije za minus temperature....kad dodjem kuci - pogledacu... Ok. Za vreću čekam za informaciju, a protektore bih došao da pogledam i najverovatnije ispazarim. Čujemo se u toku dana. Najbolje da svratis veceras, kuci sam posle 19h (ako ti nisi malopre zvao i rekao da ces doci sutra za rukavice ) i ujedno da pogledas i vrecu. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodati tegici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa editom teme ??? ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodate pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodata vreca za spavanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodati protektori za kolena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodata i cirada... Ostale samo rukavice i ona pomocna kacigica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i rukavice...ostala samo kacigica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...