petar78 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju XL 600 1989 godiste presla 60.000 pre 2 godine uradjeno bukvalno sve od tad presla oko 6.000 Izuzetno stanje sto se moze videti po slikama BG tabla istekla registracija 1500 eu podlozno blagim pregovorima Kontaktirajte me preko PP ako ste zainteresovani nije moj motor al vlasnik je jako dobar prijatelj koji sa njim nikada nije izaso na offroad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo je ubava Tako bih je posedovao ;D btw ,šta joj je to bukvalno sve urađeno pre 2 godine ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan XL600LM Ista kao moja od pre dve sezone, uvek odlepim kad vidim neku, i dan danas ne mogu da se nakajem sto sam je dao. Sediste se razlikuje-mozda su takvo stavljali 89., moje je bilo ravnije... Hoce li taj prijatelj TDR-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ihhhhhh koliko kilometara imam sa ovim modelom meleooooonnnnnn......to je pravi motocikl za onoga ko zna sta valja....naravno u okviru tih para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Изузетан примерак! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Prelepa je!!!!! Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A da li je to RM ili LM? He he he Ajde druže vidi za ono što sam ti poslao na pp,vrlo sam ozbiljan i zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Чистокрвни LM! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lep je,turi jos neku slicku ako imas. P.S.Zamena za YBR 125? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima sto ste malo cekali na moj odgovor al tek danas sam doso nazad u BG i do nekog interneta. Motor jos nije prodat. Mlogo je ubava Tako bih je posedovao ;D btw ,šta joj je to bukvalno sve urađeno pre 2 godine ? Rastavljena je do zadnjeg srafa i zamenjeno je sve sto je pokazalo bilo kakvu dotrajalost. Cak je i prefarbana cela ukljucujuci i ram. XL600LM Ista kao moja od pre dve sezone, uvek odlepim kad vidim neku, i dan danas ne mogu da se nakajem sto sam je dao. Sediste se razlikuje-mozda su takvo stavljali 89., moje je bilo ravnije... Hoce li taj prijatelj TDR-a? Lep je,turi jos neku slicku ako imas. P.S.Zamena za YBR 125? Nece da menja trebaju mu pare inace je ne bi ni prodavao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Rebuilt ... fino, fino ... znači bez skorijeg ulaganja ... :D zadnja fotka objašnjava sedište :) kobra, ti bi na svojoj mog'o da instaliraš jedno ovakvo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan E to su slike! Mislim Honde..narocito ova poslednja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 21, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Rebuilt ... fino, fino ... znači bez skorijeg ulaganja ... :D zadnja fotka objašnjava sedište :) kobra, ti bi na svojoj mog'o da instaliraš jedno ovakvo ... Ja mislim da to nije originalno sediste, ali leglo bi mojoj guzi ko budali samar. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema nikog ko bi ovu hondicu? Kako vam nije zao da je pustite da cami sama i zaboravljena u nekoj garazi....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi zima, zaladnelo. Mozda da malo popustite cenu ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi zima, zaladnelo. Mozda da malo popustite cenu ?? Pa mozemo malo da se dogovaramo ako je neko zaista zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...