Boxi87 148 Napisano Novembar 11, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi kinezi jel zna neko nesto vise o ovom modeli,juce sam video u salonu verziju od 50ccm mmnogo mocno izgleda,ali mi prodavac rece da nemaju od 125...Motor mi je mnogo lepsi u odnosu na ostale slicne kineske modele a i zavrsna obrada mi se cini mnogo bolje odradjenom nego na quinqiju i sprintu. http://www.keewaymotor.com/motor_tx125.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda modernije od konkurencije, ali zato i kosta vise od 2000e, a pitanje je koliko vredi dati toliko za 50ccm. 125ccm nema kod nas, niti je ikada bilo, a sumnjam da ce i biti, pa ne znam ko bi mogao uopste da ti odgovori nesto o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Novembar 22, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sledece sezobne nadamo se da ce stici novi modeli,takodje i modeli od 50 ccm sa vodenim hladjenjem(mislim na skuter) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...