Dalibor92 1 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto su tek u 23.00 poceli da sviraju.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Dalibore upravu si, jbg ne znam zasto su kasnili, ne secam se ;D a znam da su se mucili sa ozvucenjem. nego na zurci sam cuo par komentara kako se jako retko organizuju takve zurke u korist bolesnih osoba kojima je potrebna finansijska pomoc, mozda bi trebalo preko zime klubovi na to da obrate paznju, jer u tom slucaju (kao sto je bio ovaj) svi izlaze u susret, i opstina za prostor i osvetljenje i ozvucenje i medijska podrska a i svaki bend ce izaci u susret svirkom za dz ukoliko prihod ide jednom bolesnom detetu, a i nikome nece bit tesko otici 20 i kusur kilometara sa tim povodom a znamo sa takvom vecom organizacijom koliko se otprilike para moze skupiti sto je ljudima od velikog znacaja pa makar to bioi minimalac..... ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, trebalo bi se stalno truditi da se tako nesto organizuje, ako je vec novac neophodan.... Verujem da bi se svi trudili da pomognu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,od žurke je zarađeno čisto 95000 din koji je predat roditeljima hvala svima još jednom u ime roditelja i u ime M.C Patriotsa. Još da dodam na Tiborov post da su bili i Black Dog Bečej i Fire Angels Beograd i Unlimited Temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 23, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ja sam nazalost bio bolestan i lezao u krevetu, pa nisam mogao da vam se pridruzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajo 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan da da bili smo i uvek cemo i ici sve sto mozemo da pomognemo tu smo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...